Veliko dogajanja v Golovcu

24. 02. 2013 00:00

Hala Golovec je postala »meka« za srečevanje vseh in na vseh najrazličnejših prireditvah. Prednjačijo seveda športne prireditve pa zabavne in vse ostale. Kaj nam za letos trenutno pripravlja hala Golovec oziroma športno rekreacijski center?

6. marca bo nastopila svetovno znana angleška skupina, ki bo izvedla popularni musical hit HAIR. Na turneji po Evropi bodo v Sloveniji nastopili samo v Celju. Prireditev bo ob 19. uri, cena vstopnic pa je od 40 do 100 din.

Za 8. marec pripravljajo za delovne žene opero, ki bi naj sicer po golovškem programu bila na sporedu šele aprila. Kakorkoli že, prireditev bo ali marca ali aprila vredna ogleda in predvsem poslušanja.

11. marca bodo regljale žabe in to celjske, ki pripravIjajo tradicionalni žabji ples, na katerem bodo igrale ŽABE.

18. marca bo izbor »idealnežene 78«! V Celju bo polfinalno tekmovanje za Slovenijo.

V aprilu bo koncert namenjen predvsem delavcem iz drugih republik, ki delajo in živijo v Celju, maja pa prireditev »Celjani — Celjanom«. Gre za to, da bi se ustvarjalci, nastali, zrasli ali uveljavili v Celju, zdaj pa živijo drugje, skupaj predstavili Celjanom.

Poletni meseci bodo »mrtvi«, v jeseni pa so načrtovali kar trije sejmi ter od 5. do 7. oktobra ponovno slovenska popevka.

Novi tednik, 23. 2. 1978

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 0,844 seconds.