10. mednarodni erotični sejem – sLOVErotika Celje 2017 (foto)

02. 12. 2017 10:44

Sinoči je v Celju vrata odprl težko pričakovani, jubilejni 10. mednarodni sejem erotike sLOVErotika, ki ga že desetletje organizira Družba Celjski sejem. Sejem tudi letos poleg bogatega, razširjenega programa, obiskovalcem ponuja izdelke in storitve industrije za odrasle.

Sejem erotike Celje 2018, sLOVErotika – program dogajanja (TUKAJ! – klik)

V treh večerih se bo pod budnim očesom voditeljskega para Oriane Girotto in Tadeja Briclja, ki se jima je sinoči in nato še nedeljo na odru pridružil Damjan Murko, skupno odvilo več kot 70 nastopov zvezdnic in zvezdnikov evropske zabavne industrije za odrasle.

sloverotika_2017-35

Jubilejni sejem, ki se v tej obliki predstavlja že desetič, tudi vsled tega prinaša še posebej raznovrsten in stimulativen program. Obiskovalcem tako prvič predstavljajo umetnost zapeljevanja in masaže ter čutnost tantrične spolnosti. Za ljubiteljice in ljubitelje izklesanih teles vročih slačifantov ter doživetij v slogu knjižne erotične uspešnice 50 odtenkov, pa je kot nalašč Teater Fantasy Adventures. Teater X Files pa letos navdušuje gejevsko in lezbično publiko ter ljubitelje trdoerotičnih performansov v živo.

sloverotika_2017-67

Da pa med showi na odru in v mini teatrih ne bi bilo dolgčas, so si obiskovalci sejma lahko ogledali in izbirali med ponudbo modnega erotičnega perila in različnih erotični pripomočki za popestritev posteljnih užitkov. Tudi letos so nastopajoči na oder povabili naključne obiskovalce in jih vključili v svoj šov.

10. sLOVErotiko je prva dva večera (petek in sobota, 1. in 2. december) mogoče obiskati med 17. in 1. uro zjutraj. V nedeljo pa bo sejem obiskovalce gostil od 15. do 22. ure. Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 15 EUR. V Celjskem sejmu so ohranili posebno akcijo 3 + 1 za tretji sejemski dan v nedeljo (3.12.).

Vabljeni k ogledu utrinkov, ki smo jih posneli prvi večer. Kdo so letošnje zvezde in program dogodkov, pa si lahko ogledate na tej povezavi (klik!).

werner-ce-polsi-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
352 queries in 3,932 seconds.