7. Ples knežjega mesta v znamenju črno-bele barve in swinga (foto, video)

26. 11. 2012 11:35

Ljubitelji plesa niso minuli konec tedna preživeli povsem navadnega sobotnega večera, saj so se zavrteli v dvorani Celjskega doma na 7. Plesu knežjega mesta. Organizatorja Plesni klub Flamenco in Zavod Celeia Celje pa sta se tokrat odločila, da bosta ob predprazničnem času poskrbela za presenečenje za vse obiskovalce.

Atmosfera, ki se je po dvorani vila med ljudmi, je na plesišče znova in znova privabljana novo družbo plesnih parov, ki so ob živo igrani glasbi pozabili na tegobe vsakdana in se prepustili trenutku. Organizatorja sta se tokrat odločila za temo večera, ki je plesalcem predpisovala obleke v črno-beli barvi, za kar so bili tudi nagrajeni. Polona in Branko Podergajs, plesna pedagoga Plesnega kluba Flamenco, sta z nagradami popestrila tudi odmore, saj sta z žrebom obiskovalce nagradila tudi s prispevki različnih sponzorjev.

V plesnem delu so se lahko obiskovalci 7. Plesa knežjega mesta zavrteli v ritmih tanga, salse, cha-cha-cha-ja in številnih drugih plesov, ob polnoči pa sta Polona in Podergajs poskrbela še za eno presenečenje, saj sta za ljubitelje plesa izvedla plesno animacijo swinga in jih naučila osnovnih korakov. Tudi po tem so z novo usvojenim znanjem plesali še dolgo v noč, ker pa je ples nemogoče ubesediti, ste vabljeni k ogledu utrinkov 7. Plesa knežjega mesta v spodnji fotogaleriji in video prispevku.

V kolikor ste zamudili sobotni plesni večer, pa ste vabljeni na naslednjega, ki bo pod okriljem Plesnega kluba Flamenco in Zavoda Celeia Celje potekal marca naslednje leto.

Spodaj si oglejte video in pod njim bogato fotogalerijo z letošnjega plesa knežjega mesta.

[simpleviewer width=100% height=700 id=281]

F/T/V: Tina Ožvald

Oznake: , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
191 queries in 0,647 seconds.