8. Carraro fest 2014 – petkovo dogajanje (foto)


carraro_fest_2014_1Sinoči se je na Aveniji pod Golovcem pričel že tradicionalni, 8. Carraro fest, ki ga pod sloganom “Za vse tiste, ki ste FEiST” organizira Taverna Carraro. Kljub rahlemu dežju, ki je nekoliko mešal štrene organizatorjem, so bili obiskovalci deležni kulinaričnega razvajanja in odlične glasbe.

V sinočnjem programu, ki se je pričel v popoldanskih urah, so se po aveniji, kjer je ves dan dišalo po jedeh z žara, sprehodile laške mažoretke, nato so na oder stopili člani dalmatinske klape Riva. Sledila je modna revija, kjer so manekenke Vulcano Models agencije (Dasa Podrzaj, Mihaela Misa Margan, Sabina Remar, Karin Skufca, Iryna Osipenko Nemec, Katarina Bencek, Doroteja Premuzic) na pisti predstavile obleke, bižuterijo ter čevlje odličnih slovenskih modnih oblikovalcev.

carraro_fest_2014_2

Po končani reviji, ki je obsegala kar štiri hode, je na oder stopil težko pričakovani (predvsem s strani najstnic) mladi Milan Stanković z bandom. Mladi pevec je leta 2007 zaslovel z nastopom v znani srbski oddaji Zvezde Granda, tri leta kasneje pa je kot predstavnik Srbije nastopil na Evroviziji v Oslu, kjer je zasedel 13. mesto.

carraro_fest_2014_3

Zadnja v petkovem programu je nastopila skupina Luna, ki jo je leta 1996 ustanovil glasbenik in skladatelj Čeda Čvorak. V relativno kratkem roku je skupina doživela izjemno popularnost, predvsem zahvaljujoč velikemu uspehu enega izmed prvih singlov ‘Ne ostavljaj me‘. Na dveh studijskih albumih, kolikor je skupina izdala, so številni hiti kot so ‘Dupla škorpija‘, ‘Samo jednu noć‘, ‘Vino, karmin, adrenalin‘, ‘Tekila, limun i so‘, ‘Šećeru‘ ter veliki duet s Ceco ‘Drugarice‘.

carraro_fest_2014_4

Med prireditvijo, ki jo povezovala odlična Andreja Petrovič, je “Mali šef” Dejan Kojić tudi letos obiskovalcem podelil številne nagrade za razvajanje brbončic. Več kot odlična napoved za nocojšnji del 8. Carraro festa, ki se bo pričel ob 18h na Aveniji pod Golovcem. V nocojšnjem programu, ki se bo pričel ob 18. uri, bo nastopila dalmatinska klapa Riva, skupina Legende, skupina E.T., večer, ki bo tudi v znamenju velikega ognjemeta, pa bo z mega koncertom zaključila skupina Elitni odredi.

Vabljeni k ogledu bogate spodnje galerije fotografij, ki smo jih posneli sinoči na 8. Carraro festu. Seveda pa bomo v kratkem podrobneje poročali tudi o nocojšnjem dogajanju.

[simpleviewer width=100% height=700 id=603]

t/f: eH

Zagotovite si najcenejše vstopnice za Pivo in cvetje 2014 – samo prvih 30 naročnikov:

pivo-cvetje-polsi-klik