Akustična Siddharta na strehi Citycentra Celje (foto, video)


Akustična Siddharta je na strehi Citycentra Celje priredila šov, ki si ga bodo prisotni še dolgo zapomnili. Pred njimi so se predstavili zmagovalci natečaja Cityband.

Siddharta na strehi Citycentra Celje. Foto: DejC

Po zgledu številnih glasbenikov, ki so svoj repertoar predstavili na strehi kakšne stavbe, spomnimo samo na Beatle in U2, so svoj širok spekter predstavili tudi Siddharta. Za ogrevanje so poskrbeli zmagovalci natečaja Cityband za leti 2020 in 2021. Sthenge so Cityband 2020 po izboru poslušalcev, strokovna komisija pa je za to leto izbrala Hogminister. V letu 2021 so poslušalce najbolj navdušili Pižoni, strokovno komisijo pa Strowberry Blondes.

Akustična Siddharta

Za naštetimi bendi so na strehi garažne hiše Citycentra Celje nastopili Siddharta, ki so velikih odrov že navajeni. Tokrat so se predstavili v akustični izvedbi. Prisotni so se lahko zazibali v ritmih tako starejših kot novejših uspešnic. Publika je bila zelo raznolika, saj je prišlo veliko rokerskih družin, ki želijo slovensko rock sceno predstaviti svojim otrokom. Kako zveni dobro naoljena mašina, ki sliši na ime, ki so ga Budi nadeli ob rojstvu, se prepričajte v videu spodaj.

Še preden pa je band, ki je pred leti napolnil stadion Stožice, poprijel za inštrumente, je vsem oboževalcem podpisoval CD-je in delil avtograme. Res svojevrstna izkušnja za vse navdušence, ki so se zbrali v lepem številu.

 

Akustična Siddharta nad Celjem:

 

Fotogalerija:

 

DejC