After X-mas Zumba party v Thermani Laško (foto, video)


V petek se je v Thermani Laško zgodil že dolgo pričakovani After X-mas Zumba party – rekreacijski ples, poln zabave.

Dogodek, ki se je v Thermani začel ob 19.00 uri, je imel predpisan tudi dress code. Dekleta so namreč bila oblečena v bele majčke, kar je dalo vroči Zumba zabavi še poseben estetski čar.

Za udeleženke so pripravili darilne vrečke s popusti in drugimi sponzorskimi darili, bilo je poskrbljeno tudi za lakoto in žejo, saj sta se po intenzivnem miganju prilegla sadje in voda.

Zumba Party so na začetku vodila dekleta. Dobro uro so se izmenjevale inštruktorice Nuša iz Ljubljane, Tanja iz Velenja in Nastja Štern iz Laškega.

Ko se je žensko občinstvo dodobra razvnelo, pa so svoje gibe pokazali še fantje in sicer Tomi iz Celja, Peter iz Velenja in  Kebire iz Maribora.

Piko na i je dodal poseben gost večera – znani estradnik Sebastian, ki se je prav tako preizkusil v vlogi Zumba inštruktorja. Sebastian je pred leti je gradil uspešno pevsko kariero, zdaj pa se vse bolj posveča plesu.

Večera pa s tem še ni bilo konec. Udeleženci Zumpa Partyja so se namreč preoblekli še v kopalke in sledil je še zaključni del v bazenu Thermane Laško, v stilu tako imenovane Aqua Zumba, kjer je glavno vlogo prav tako prevzel Sebastian.

Dekleta so nam zaupala, da je bil After Xmas Zumba party super energična izkušnja, v kateri so morda pogrešale le še kakšnega moškega udeleženca. No, vsaj za nekaj utehe so poskrbeli fantje iz Skupine Celle Attack, ki so svojo točko odplesali oblečeni v Pirate s Karibov.

Vabljeni k ogledu video posnetka dogodka in obsežne fotogalerije!

[simpleviewer width=100% height=700 id=117]

TFV.:Katja Malbašić