Božično-novoletni koncert Lucky & The Pipes v Celjskem domu 2016

26. 12. 2016 21:28

Bogato koncertno dogajanje v Celju je na božični dan dodatno popestril salonski orkester Lucky & The Pipes, kot gosta pa sta nastopila Uroš Perič in Irena Vrčkovnik.

Lucky and The Pipes pod taktirko Srečka Cizeja
Lucky and The Pipes pod taktirko Srečka Cizeja

Na večer božičnega dne je mestni utrip narekoval glasbeni ritem, tokrat odličnega salonskega orkestra Lucky and The Pipes. Pod vodstvom dirigenta Srečka Cizeja so pripravili bogat izbor iz zakladnice znanih melodij in ustvaril čudovit glasbeni spektakel.

Večer se je sicer začel z malo manj znanim Madžarskim plesom št. 6, nakar se je orkester poklonil  pokojnemu Leonardu Cohenu z njegovo Hallelujo.

V izboru ni manjkalo glasbe Raya Charlesa, večer pa so zaključili s pravo božično Feliz Navidad.

Ob znanima vokalistoma Urošu Periču in Ireni Vrčkovnik so kot gostje nastopili še Matic Supovec, The Pearlettes in  Gabrijelčki – otroški cerkveni zbor Vransko.

Lucija Bogataj, violina 1
Lucija Bogataj, violina 1

Vabljeni tudi k ogledu video posnetkov in foto-galerije. Eno, dve ali celoten album fotografij v digitalni ali tiskani obliki si lahko na Celje.info po novem tudi naročite v spomin.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”485″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 0,562 seconds.