Scensko-glasbeni spektakel Carmina Burana prihaja na Stari grad Celje


carmina-burana-1

Sporočilo organizatorja:

!!!Festival Celjski grad obvešča, da je za danes, 6. 7. 2018,  ob 21.00 na Starem gradu Celje napovedana Carmina Burana PRESTAVLJENA v dvorano Golovec!!!

V sklopu Festivala Celjski grad se bo 6. julija na Starem gradu zgodil scensko-glasbeni spektakel Carmina Burana, ki se izvaja ob posebnih priložnostih in na posebnih lokacijah, kar Stari grad Celje nedvomno je.

Koncert bo izvedlo okoli 130 pevcev zbranih iz Celja in okolice, skupaj s profesionalnim pevskim zborom Slovenske filharmonije.

Ritem Carmine Burane je v rokah 8 članske zasedbe SToP (Slovenski tolkalni projekt), ob virtuoznosti dveh pianistk in treh opernih pevcev – solistov. Dogodek zaokroži video projekcija, ki sovpada z zgodbo.

carmina-popravljenGre torej za dokaj nenavadno kombinacijo izvedbe Carmine Burane, kjer klavirja in tolkala prevzemajo vlogo orkestra. Carmina Burana zveni bogato in mogočno. Pričara čarobnost, veselje in dramatičnost.

Če pa je za nameček izvajana pod zvezdami, na tako pristni lokaciji, kot je Stari grad, pa je končni učinek še večji. Nepozaben večer, poln energije ob katerem se vam bo nemalokrat naježila koža

Vstopnice lahko kupite v sistemu EVENTIM (Petrol, pošta, trafike…) in na TIC Celje.

S CELJE.INFO DO 50 % CENEJŠE VSTOPNICE ZA KONCERT CARMINA BURANA NA STAREM GRADU

Na Celje.info našim zvestim bralcem in članom Polovicka.si ponujamo 10 cenejših vstopnic za koncert Carmina Burana na Starem gradu Celje, ki bo v petek, 6. 7. 2018 ob 21.00 uri.

Cenejše vstopnice naročite tukaj (klik)

carmina-burana-klik