Celjski mladinski center je poskrbel za najbolj grozljivo zabavo za najmlajše (foto, video)


V četrtek se je Celjski mladinski center prelevil v pravo hišo strahov, ki je med svoje skrivnostne stene vabila vse mlade čarovnice, okostnjake in ostale srhljive podobe, ki so do popolnosti izkoristile najbolj grozljiv dan v letu.

Celjski mladinski center se je odel v strašljivo podobo, ki je pritegnila mlade in mlade po srcu.
Celjski mladinski center se je odel v strašljivo podobo, ki je pritegnila mlade in mlade po srcu.

Celjski mladinski center se kljub slabemu vremenu ni uklonil in tako poskrbel čarovniško rajanje, ki je pritegnilo ogromno obiskovalcev. Otroci so se lahko prepustili poslikavi obrazov in ustvarjali v vzdušju noči čarovnic.

Osrednji dogodek je predstavljalo otroško rajanje z gledališko predstavo. Dvorana Celjskega mladinskega centra se je ob tej priložnosti preobrazila v hišo družine Adamsovih, po kateri so se sprehodili le najbolj pogumni otroci.

Vseskozi je bilo poskrbljeno za zabavo in animacijo otrok, ki so se lahko okrepčali tudi z brezplačnim kostanjem in pokovko.

Široka paleta dogajanja je pritegnila toliko zanimanja, da je Celjski mladinski center pokal po šivih, vendar so kljub temu poskrbeli za izvrsten dogodek, s katerim vsako leto za noč čarovnic najmlajšim pričarajo čarovniško vzdušje.

Celjski mladinski center je v četrtek gostil najbolj strašne maske.
Celjski mladinski center je v četrtek gostil najbolj strašne maske.

V spodnjem video posnetku si lahko ogledate, kako se je sprehoditi skozi hišo Addamsovih in kako je bilo poskrbljeno za animacijo najmlajših.

Prav tako pa vas vabimo še k ogledu fotogalerije, pri kateri pa previdnost ne bo odveč, saj smo v objektiv ujeli najbolj strašljive maske.