Četrtkov mestni utrip (foto, video)


DSCN0179 (Kopiraj)Poletje se je začelo z vročimi dnevi in prijetnimi večeri, kar se je odražalo tudi v četrtkovem mestnem utripu. Skozi ves četrtek so lahko Celjani uživali ob številnih aktivnostih, večerno dogajanje pa smo preverili tudi sami.

 Lutke vabijo na Mestno plažo: Muca Copatarica

Ob tem vročem poletnem dnevu je marsikdo poiskal osvežitev na Mestni plaži Celje. Tam so se lahko zabavali tudi naši najmlajši, saj je ob 18. uri potekala lutkovna predstava Muca Copatarica, ki je pripovedovala o zanimivih dogodivščinah otrok, ki ne pospravljajo copat. Juretu je copatke odnesla že dvakrat. Ob tej priložnosti je v goste prišla Promotiva, otroci pa so se lahko na Mestni plaži tudi po predstavi še dolgo zabavali.

Četrtkov kavarniški večer: Orion bend

DSCN0260 (Kopiraj)Pestro je bilo tudi v Kavarni pri Mišku Knjižku, kjer so obiskovalci lahko uživali ob pravi glasbeni poslastici. Za odličen koncert je namreč poskrbel Orion bend. Gre za družbo starih prijateljev in glasbenikov z dolgoletnim glasbenim stažem. Njihov glasbeni opus je osredotočen na zlata leta vokalne in plesne glasbe, repertoar pa raznovrsten v smislu različnih plesnih ritmov s poudarkom na »vedno zelenih skladbah«. S svojim repertoarjem so tako poskrbeli za izvrstno zabavo v Kavarni pri Mišku Knjižku.

Čarobnost mestnih trgov

Čarobnost mestnih trgov je dogajanje na mestnem trgu, ki poudarja idejo, da mesto ustvarjajo ljudje, ponudba in trgovine. Mesto imamo namreč radi in vsi skupaj soustvarjamo njegovo podobo. V tem  duhu je sledil tretji dogodek v okviru projekta Čarobnost mestnih trgov, ki je zajemal modno revijo in večerno druženje na Trgu celjskih knezov. Kakovostna modna revija je združila ponudbo trgovin v mestnem jedru, kjer lahko prav vsak najde nekaj zase. Modna revija je bila odlično obiskana, kar dokazuje, da so Celjani še kako vpeti v dogajanje v mestnem jedru.

Vabljeni k ogledu video posnetka in fotogalerije s četrtkovega dogajanja.

 

[simpleviewer width=100% height=700 id=1004]