Cityband – koncert z Mi2 ob zaključku šolskega leta na Krekovem trgu v Celju (foto in video)

10. 06. 2014 09:33

cityband_2014_1Minuli konec tedna je na Krekovem trgu v Celju potekal veliki koncert ob zaključku šolskega leta, na katerem so nastopili skupina 3SOMS iz Velenja, MySelf in Slovenskih Konjic in skupina Mi2. Koncert je minil v znamenju odličnega obiska, sončnega vremena in kvalitetne glasbe.

Nakupovalno središče Citycenter Celje je namreč že pred časom pripravilo razpis oz. natečaj za neuveljavljene glasbene skupine, s čimer so ponudili možnost vsem še neuveljavljenim glasbenim skupinam (skupine, ki še nimajo javno izdane ene ali več skladb na kateremkoli nosilcu zvoka), da so si preko tega razpisa zagotovite javni nastop in se predstavile pred občinstvom ter osvojite eno od privlačnih nagrad.

Skupini 3SOMS in MySelf sta prepričali strokovno komisijo in občinstvo.
Skupini 3SOMS in MySelf sta prepričali strokovno komisijo in občinstvo.

Strokovna komisija je med prispelimi prijavami izbrala zmagovalca, “poslušalci” pa so lahko preko Citycentrove spletne in facebook strani izbrali svojega. Oba zmagovalna banda sta se minuli petek predstavila na veliki glasbeni prireditvi ob zaključku šolskega leta, na Krekovem trgu v središču Celja. Komisija in poslušalci so letos izbirali  med kar 15 skupinami in odločili: zmagovalec strokovne komisije (sestavljali so jo Tone Kregar, Rok Drobež in Boštjan Brantuša) je skupina 3SOMS iz Velenja, zmagovalec po mnenju občinstva pa je skupina MySelf iz Slovenskih Konjic.

Zmagovalca Citybanda 2014 sta se predstavila s krajšim programom, člani pa so s strani vodstva Citycentra Celje prejeli praktične in denarne nagrade. Po končanih nastopih zmagovalcev Citybanda so na oder stopili člani zasedbe Mi2, katerim se je na odru pri dveh pesmih pridružil mladi bobnar Timo.

cityband_2014_3

Vabljeni k ogledu spodnjega video posnetka, v katerega smo zajeli utrinke s petkovega koncerta, v spodnji galeriji fotografij pa si lahko ogledate fotografije z dogodka.

[simpleviewer width=100% height=700 id=593]

v/t/f: eH

pivo-cvetje-polsi-klik

Oznake: , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
175 queries in 3,166 seconds.