Crvena jabuka obnorela množico na Krekovem trgu (foto, video)


Na Krekovem trgu se je zbralo ogromno obiskovalcev koncerta.
Na Krekovem trgu se je zbralo ogromno obiskovalcev koncerta.

Pravljična dežela je v petek zvečer z glasnim udarjanjem bobnov in preigravanjem kitare v svoje zavetje privabila številne obiskovalce. Na dobro glasbo se je odzvalo tolikšno število ljudi, da vsi sploh niso bili v Pravljični deželi, marveč so ob pristnem rocku uživali ob bližnji stojnici s kuhanim vinom.

Obiskovalce Pravljične dežele je v petek popolnoma razvnela sarajevska zasedba Crvena jabuka, ki je na Krekovem trgu priredila nepozaben koncert za vse generacije.

Crvena jabuka področje bivše Jugoslavije že skoraj tri desetletja tresejo z živahnimi rock ritmi, z dogoletnim delovanjem in kvalitetno glasbo pa so si ustvarili bogato bazo oboževalcev. Tudi v Sloveniji jih vedno znova sprejmemo odprtih rok, kar dokazuje tudi petkov koncert, ki je Pravljično deželo napolnil do zadnjega kotička.

Karizmatični Dražen Žerić je ves čas animiral publiko.
Karizmatični Dražen Žerić je ves čas animiral publiko.
Crvena jabuka
Crvena jabuka

V svoji bogati in kvalitetni diskografiji, ki jo sestavlja 14 studijskih albumov, so nanizali izjemno prepoznavne skladbe, ki so jih preigravali tudi na Krekovem trgu. Mednje brezpogojno sodijo To mi radi, Nitko nije lud da spava, Vjetar, Ako, ako odeš ti, Tamo gdje ljubav počinje itd.

Izjemnega koncerta smo se udeležili tudi mi, kar si lahko ogledate v spodnjem video posnetku. Ne spreglejte niti fotogalerije, saj se morda ravno vi najdete na kakšni od fotografij.

[simpleviewer width=100% height=700 id=491]

T. O.

fitness_pol_ceneje