Dado Topić in Karamela osvojili Plesni forum (foto, video)

05. 10. 2019 07:27

V intimnem vzdušju Plesnega foruma smo se prepustili mojstrovinam glasbenih legend. Dado Topić in skupina Karamela so pričarali najbolje, kar glasbena scena ponuja.

V petek, 04. 10., je Plesni forum, na čelu z Gordano Stefanovič-Erjavec, v Celje pripeljal legende slovenske glasbene zakladnice in enega največjih glasbenikov s področja bivše skupne države. 30. koncertna in prireditvena sezona Plesnega foruma se je začela udarno.

dado_topic_pf_00
Dado Topić in skupina karamela navdušila Plesni forum. Foto: DejC

Karamela

Skupino Karamela sestavljajo Marjan Malikovič na kitari, klaviaturist Goran Velikonja, Jadran Ogrin na bas kitari in bobnar Zlati Klun. S svojim blues-rockom so pripravili odlično podlago za prihod fantastičnega vokalista in kitarista, ki je v 70ih združil že takrat znane glasbenike v skupini Time.

Dado Topić

Ko se je Karameli na odru pridružil Dado Topić, je med občinstvom završalo. Priložnost poslušati legendo v polnem sijaju, se ne ponudi vsak dan. Da li znaš da te volim in Makedonija sta le dve njegovi mojstrovini, ki sta začarali publiko. Ker besede ne morejo opisati fantastičnega vzdušja, ki so ga skupaj ustvarili ti neverjetni umetniki, si poglejte videe spodaj.

To ni bil koncert za stare rokerje. To je bil koncert za glasbene sladokusce!

Dado Topić & Karamela:

Karamela:

Fotogalerija:

Dejan Cvetanoski

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
228 queries in 2,505 seconds.