Dalmatinski večer v Celju s klapo Rišpet in Jasno Zlokić 2017 (foto, video)

27. 03. 2017 08:16

Celje je obiskala priljubljena dalmatinska klapa Rišpet ter popularna hrvaška pevka Jasna Zlokić.

Napolnili so celjsko dvorano Golovec, kjer so skupaj z občinstvom zapeli, nekateri pa so tudi zaplesali.

Jasna je zaslovela na jugoslovanski glasbeni sceni, prejela je mnoge nagrade za svoja dela iz različnih festivalov kot sta Splitski festival in Zagrebfest. Čez svojo uspešno kariero se je sprehodila tudi s celjsko publiko, skupaj z njimi je zapela njene uspešnice, ki jih poznajo tudi mlajše generacije. S Skitnico pa je začela dalmatinski večer v Golovcu.

Foto in video izseke si lahko ogledate spodaj.

jasnainrispet

 Celjski publiki so svoje in nekatere druge popularne pesmi zapeli tudi člani klape Rišpet. Pred mesci so z njihovo pesmijo Prsti zapleteni, ki so jo ustvarili skupaj z Jeleno Rozgo, dolgo kraljevali na vrhu slovenskih radijskih lestvic. Ta podatek kaže, da je klapa, ki skupaj prepeva sedmo leto, pri nas izredno popularna. Občinstvo niso navdušili le z mirni pesmi, kot je Ne diraj ljubav moju, zapeli so tudi nekaj uspešnih Miša Kovača, s katerim večkrat sodelujejo.  

S čim so presenetili celjsko publiko si lahko ogledate v video insertih, več o dogajanju pa tudi v galeriji fotografij, ki si jih lahko tudi naročite.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”517″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]ortenija-polsi-klik

Evelin Brodnik

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
184 queries in 0,722 seconds.