Festival erotike Celje – Eroticland 2019: program dogajanja


V Slovenijo prihaja najbolj vroč in največji erotični festival v Evropi – EROTICLAND. Celje ga bo gostilo 29. in 30. novembra.

eroticland_show07Obeta se torej dvodnevni spektakel s performansi največjih zvezdnic in zvezdnikov iz evropske zabavne industrije za odrasle na čelu katerih bo ikona in kralj evropske erotične zabavne industrije ROCCO SIFFREDI s svojim »orgy orkestrom«

Festival bo ponudil šest odrov, sexy delavnice, swingers kotiček, erotični šovi, tantrična doživetja, orgije, seks v živo in še mnogo vzburljivih nastopov.

Sejem sLOVErotika, ki je kar 11 let tradicionalno dvigoval temperaturo in srčni utrip domačih ter tujih obiskovalcev, se bo letos prvič odvil v obliki mednarodnega erotičnega festivala EROTICLAND.

Nov koncept dogodka odpira vrata čisto novemu spektaklu in zabavi s šestimi odri, sexy delavnicami, swingers kotičkom, erotičnimi šovi, tantričnimi doživetji, orgijami, seksom v živo,…

Na festivalu erotike pa bo prisotnih kar 13 največjih zvezdnic in zvezdnikov iz evropske zabavne industrije za odrasle.

Poželjivo dogajanje, ki bo na ogled 29. in 30. novembra, boste lahko spremljali v dveh nadstropjih dvorane L Celjskega sejma.

eroticland_show-06_panorama

Program in urnik dogajanja

Program se bo oba dneva festivala, petek, 29. 11. 2019 in sobota, 30. 11. 2019, med 18.00 in 2.00 uro odvijal na treh glavnih prizoriščih in skupno šestih odrih.

Ground floor:

♥ “Heaven On Earth”

♥ BAR EROTIC CAR WASH

♥ FREEKY ZONE

♥ HARDCORE CLUB MAIN STAGE

♥ SPICYMATCH LONGE

 Middle floor:

♥ ORGY STARS

 Top floor:

♥ “Heaven Above” BAR

♥ CAGE/POLE DANCE STAGE

♥ EROTIC WORKSHOP ZONE

♥ Exhibiters shops

♥ LADIES ZONE

♥ PUSSY EXIBITION

Vstopnice po predprodajni ceni lahko kupite TUKAJ (klik!)

Več podrobnosti TUKAJ (klik!)

eroticland_show01

eroticland_show05

Več podrobnosti TUKAJ (klik!)