V Plesni forum Celje prihajata Dva svetova: Goran Bojčevski Trio & Aleksandra Ilievski – ponujamo cenejše vstopnice

20. 12. 2019 02:47

bojcevski-ilievski-plesni-forum-n

Dva svetova, en izjemen večer. V Plesnem forumu Celje se bo zgodil še en vrhunski koncert. V petek, 27.12.2019 ob 21. uri pripravljajo koncert DVA SVETOVA – GORAN BOJČEVSKI TRIO & ALEKSANDRA ILIJEVSKI.

bojcevski-ilievski-plesni-forum-1Goran Bojčevski, klarinetist in skladatelj, utemeljitelj glasbenega sloga Balkan Nuevo, se je tokrat odločil popestriti svoj program z nežnim ženskim vokalom. K sodelovanju je povabil enega najmehkejših glasov, Aleksandro Ilievski. Poleg znanih skadb Bojčevskega, s katerimi je napolnil Gallusovo dvorano, bosta vsem znane in ljube skladbe skupaj postavila na novo. Goran jih bo preoblekel v Balkan Nuevo, Aleksandra pa jih bo zavila v pliš.

Goran Bojčevski-klarinet, piščali
Nejc Škofic-klaviature
Žiga Kožar-bobni
posebna gostja: Aleksandra Ilijevski-vokal

Vstopnina 18 €

S CELJE.INFO DO 33 % CENEJŠIH VSTOPNIC ZA KONCERT DVA SVETOVA – GORAN BOJČEVSKI TRIO & ALEKSANDRA ILIJEVSKI V PLESNEM FORUMU CELJE

Na Celje.info našim zvestim bralcem in članom Polovička.si ponujamo 6 cenejših vstopnic za koncert DVA SVETOVA – GORAN BOJČEVSKI TRIO & ALEKSANDRA ILIJEVSKI, ki bo v petek, 27. decembra ob 21.00 uri v Plesnem forumu Celje.

Cenejše vstopnice najdete tukaj:

bojcevski-ilievski-plesni-forum-klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,193 seconds.