Izjemna koncerta Gibonnija na Špici (foto, video + dopolnjeno) in jubilej Šank Rocka, ki je napolnil veliko prizorišče ob Velenjskem jezeru


Čezoceanka v Koprskem zalivu; foto: Celje.info

Medtem ko je pred koprsko luko priplula ladja podjetja Medlog, se je v istoimenski celjski krajevni skupnosti, na Špici, sinoči odvil koncert hrvaškega zvezdnika Zlatana Stipišića – Gibonnija.

Organizatorji na čelu z Dušanom Kondo so predvideno prizorišče razprodali, prav tako so ga obdali z dodatnimi tribunami.

Med vrhunci dogajanja je bil tudi skupni nastop Gibonnija in klarinetista Gorana Bojčevskega.

Med prvimi je vtise z dogodka zapisal Jure Bajić: “Redko se zgodijo popolni večeri in včerajšnji na Špici je bil edden takšnih Gibonni v najboljši verziji, večtisočglava množica ljudi na Špici in občutek, da so se glava, duša in telo zlili v eno.”

Oglejte si tudi njegove fotoutrinke, kakor tudi video:

Še večja množica se je zbrala na velenjski Visti, kjer je skupina Šank Rock, skupaj z glasbenimi prijatelji, proslavila 40 let udejstvovanja. Pevcu Matjažu Jelenu so se na odru pridružili tudi Tomi Meglič iz skupine Siddharta, Tomislav Jovanović – Tokac iz skupine Dan D, Gregor Skočir iz Big Foot Mame, Žak iz Mary Rose, 6 Pack Čukur, Natalija Verboten, Dunya Tinauer Verbovšek in Slovenski oktet.

Preberite tudi: Kaj vse ponuja Poletna muzejska noč 2023 v Celju, obenem se začenja Poletje v Celju

Dodano naknadno