Izštekani Mi2 ogreli celjski Metropol (foto in video)

09. 02. 2012 19:18

Na predvečer slovenskega kulturnega praznika so dvorano v celjskem kinu Metropol do zadnjega kotička napolnili člani obsoteljskega kvinteta Mi2. Tokrat so se predstavili v nekoliko drugačni, akustični verziji. Na tretjem koncertu njihove “Izštekani turneje” smo lahko slišali kar nekaj skladb, ki jih na električnih koncertih navadno ne igrajo, ter njihove največje uspešnice v drugačni preobleki.

Več kot dve uri trajajoč koncert so Mi2-jevci popestrili z duhovitimi medgovori in šalami. Za počastitev praznika so pripravili posebno foto-projekcijo, v kateri so se utrinki s koncertov Mi2 pomešali z nekaterimi mejniki v 20-letni zgodovini Slovenije. V prvem planu pa je bila glasba. Na izštekanih koncertih so v ospredju predvsem tisti počasnejše in nežnejše pesmi, na svoj račun pa so prišli tudi tisti, ki so jim ljubše hitrejše, že skoraj ponarodele uspešnice.

Na torkovem koncertu smo posneli kar nekaj zanimivih fotografij, ki si jih lahko ogledate spodaj. Vabljeni tudi k ogledu posnetka pesmi Ti nisi ta, preoblečene v akustičen aranžma, iz njihove predzadnje plošče Dobrodošli na dvor.

[simpleviewer width=100% height=700 id=126]

v/t: Marko Kovačevič

f: Egon Horvat


Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
176 queries in 2,834 seconds.