Kingstoni v pravljičnem Celju 2016 (foto, video)


Praznovanje letošnjega veselega decembra se je šele dobro začelo. Na Krekovem trgu so kot prva skupina nastopili Kingstoni, ki so trg napolnili oboževalcev različnih generacij. Obiskovalci so vidno uživali tako v svežih kot tudi starejših hitih.

koncert-kingstonov-2

 Kingstoni so v svoji glasbeni karieri nanizali že mnoge uspehe, tokrat pa jih je pot vodila v pravljično Celje, kjer so nastopili na Krekov trgu. Mnogi njihovi hiti so skorajda že ponarodeli, zato ne čudi, da jih je množica znala prepevati z njimi …

Nekaj pogumnih deklet je s Kingstoni zaplesalo na odru.
Nekaj pogumnih deklet je s Kingstoni zaplesalo na odru.

Glasbena skupina nastopa že več kot 20 let, za kakšno vzdušje so poskrbeli v Celju, si lahko ogledate v fotogaleriji in video insertih.

Eno, dve ali več fotk iz naše galerije si lahko po novem v digitalni ali tiskani obliki, v visoki kvaliteti in brez logotipov, naročite za spomin.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”472″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Evelin Brodnik

oh-teater-vojnik-polsi-klik