Kingstoni v pravljičnem Celju 2016 (foto, video)

10. 12. 2016 17:06

Praznovanje letošnjega veselega decembra se je šele dobro začelo. Na Krekovem trgu so kot prva skupina nastopili Kingstoni, ki so trg napolnili oboževalcev različnih generacij. Obiskovalci so vidno uživali tako v svežih kot tudi starejših hitih.

koncert-kingstonov-2

 Kingstoni so v svoji glasbeni karieri nanizali že mnoge uspehe, tokrat pa jih je pot vodila v pravljično Celje, kjer so nastopili na Krekov trgu. Mnogi njihovi hiti so skorajda že ponarodeli, zato ne čudi, da jih je množica znala prepevati z njimi …

Nekaj pogumnih deklet je s Kingstoni zaplesalo na odru.
Nekaj pogumnih deklet je s Kingstoni zaplesalo na odru.

Glasbena skupina nastopa že več kot 20 let, za kakšno vzdušje so poskrbeli v Celju, si lahko ogledate v fotogaleriji in video insertih.

Eno, dve ali več fotk iz naše galerije si lahko po novem v digitalni ali tiskani obliki, v visoki kvaliteti in brez logotipov, naročite za spomin.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”472″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Evelin Brodnik

oh-teater-vojnik-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 2,624 seconds.