Koncert 5+ banda s Terezo Kesovijo in gosti v Celjskem domu (foto, video)

20. 11. 2016 16:35
5+ band
5+ band
V soboto zvečer je v Celjskem domu potekal veliki koncert 5+ banda s Terezo Kesovijo, v goste pa so povabili tudi Tamburaški orkester Majšperk in Glasbeno šolo Celje.

5+ band sestavljajo vokalisti Asim Maslo, Marijan Petan, Vlado Košir, Stanko Mikola in Tanja Mikola, na benju ali kitaji jih spremlja Zvone Cirkulan, na klarinetu in piščali pa še Žiga Jamnišek. Njihovi koncerti nikakor niso dolgočasni, saj se vsi spretno znajdejo na več inštrumentih in poskrbijo za nepozabno zabavo. 

Na sobotnem koncertu so nas razvajali z znanimi dalmatinskimi in slovenskimi skladbami, za piko na i pa so poskrbeli tudi z avtorskimi skladbami.

5+ band je v goste povabil tudi Tamburaški orkester Majšperk in Glasbeno šolo Celje

Celjski dom je bil napolnjen do zadnjega kotička
Celjski dom je bil napolnjen do zadnjega kotička

Na odru sta se jim pridružila še Tamburaški orkester Majšperk in Glasbena šola Celje. Skupaj s posameznimi vokalisti in inštrumentualisti so obiskovalcem zagotovili nepozaben koncert. Za dodatno presenečenje je poskrbel tudi dirigent Drago Klajn, ki je poskrbel za kvaliteten koncert in izjemno atmosfero.

5+ bandu se je na odru pridružila tudi priznana hrvaška pevka Tereza Kesovija, ki je s svojo karizmo in neverjetnim vokalom povsem navdušila občinstvo. Obiskovalci koncerta so lahko uživali ob glasbenih poslasticah, kot so Oči duše, Sunčane fontane, Sviraj mi sviraj in Nježne strune mandoline.

Nekaj utrinkov s koncerta si lahko ogledate v spodnjem video posnetku, hkrati pa vas vabimo tudi k ogledu fotogalerije z nepozabnega koncerta 5+ banda s Terezo Kesovijo in gosti.

IZBERITE IN NAROČITE SI FOTOGRAFIJE S KONCERTA V SPOMIN – V DIGITALNI ALI NATISNJENI OBLIKI
Spodaj si oglejte našo fotogalerijo, kjer lahko po novem naročite tudi izbrane fotke za osebni arhiv, ali pa jih morda naberete za cel album! Plačate jih lahko s paypalom, po predračunu ali s cekini našega sistema Polovička.si! Za več informacij lahko tudi pokličete na 031 878 625.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”458″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,720 seconds.