Koncert Happy Ol’ McWeasel v Pravljičnem Celju 2016 (foto, video)


Sinoči se je v Pravljičnem Celju odvil še predzadnji koncert pred samim vrhuncem, današnjim opoldanskim silvestrovanjem za otroke in večernim silvestrovanjem na prostem z Rok’n’Bandom. Energičen folk-punk-rock bend Happy Ol’ McWeasel je na Krekov trg privabil številne obiskovalce in jih, kljub mrazu, s tradicionalnim irsko-keltskim melosom dvignil na noge.

Vesele stare podlasice so nastale v štajerski prestolnici, ko se je leta 2007 gruča glasbenikov iz različnih zasedb pred dnevom Svetega Patrika odločila v tednu dni naučiti irski repertoar in pripraviti zabavo zanj. Slednje jim je več kot odlično uspelo in fantje so nadaljevali uspešno glasbeno zgodbo.

happy_olmcweasel_celje_2

Seveda pa so štajerski Irci navdušili tudi v Celju, ko so tudi s pomočjo viskija, odlične energije in nezlomljivega žurerskega duha k plesu in petju privabili številne obiskovalce. Utrinke smo zajeli v fotografiji in videu, kar si lahko ogledate spodaj.

Pravljična dežela bo danes po silvestrovanju za otroke zaprl svoja vrata. Vabljeni na silvestrovanje z Rok’n’Bandom na Krekov trg.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”490″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

sola-voznje-polsi-klik