Koncert Help! A Beatles Tribute 2016 (foto, video)

31. 12. 2016 14:08

V četrtek, 29.12. so se vsi ljubitelji Beatlov lahko odpravili na Krekov trg, kjer se je legendarni skupini poklonila skupina Help! ki je mrzel zimski večer spremenila v pravo Beatlemanijo.

Poklon legendarni skupine The Beatles
Poklon legendarni skupine The Beatles

Težko je danes na najti koga, ki vsaj enkrat v svojem življenju ni slišal za ime The Beatles. Legendarna britanska skupina je kraljevala na sceni v šestdesetih in sedemdesetih, še danes pa se otroci v šolah učijo besedilo pesmi Yellow Submarine – Rumena podmornica.

 

Čeprav nas na žalost nikoli ne bodo več v polni zasedbi zabavali John, Paul, George in Ringo, pa nas je nazaj v Beatlemanijo popeljala skupina Help! Tako smo se ponovno lahko razgibali ob hitih Twist and Shout in Naredniku Pepperju ter se zazibali v počasnih ritmih skladb Yesterday in Let It Be. Brez zadržkov pa so seveda plesali vsi, taki mladi kot mladi po srcu in dokazali, da Beatlemanije še zdaleč ni konec.

Član skupine Help! ki je nastopil kot John Lennon
Član skupine Help! ki je nastopil kot John Lennon

Vabljeni tudi k ogledu video posnetkov in foto galerije!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”489″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 8,151 seconds.