Koncert Malega pihalnega orkestra Glasbene šole Celje v Pravljični deželi (foto, video)

25. 12. 2012 18:51

Petkov večer je v Pravljični deželi zaznamoval že tretji brezplačni koncert na prostem, kjer je obiskovalce Pravljične dežele zabaval Mali pihalni orkester Glasbene šole Celje pod dirigentsko taktirko Martine Anderlič. Mladi glasbeniki so poskrbeli za pester repertoar, ki je vključeval tako klasične pesmi, kot tudi božične uspešnice.

Slabo vreme ni ustavilo številnih obiskovalcev, ki so prišli prisluhniti dobri glasbi in uživati ob kozarcu kuhanega vina, prav tako pa so na stojnicah potekali še zadnji predbožični nakupi. Prav tako pa so organizatorji Pravljične dežele med koncertom poskrbeli tudi za otroke, ki so pred odrom plesali s pravljičnimi vilami. Priljubljena aktivnost najmlajših je bila tudi vožnja s pravljično kočijo, s katero so se popeljali skozi Pravljično deželo in si Celje ogledali iz drugačne, pravljične perspektive. Dogajanja ni zamudil niti sam Božiček, ki je prišel pred božičem še zadnjič preveriti, kako pridni so letos celjski otroci.

Koncert Malega pihalnega orkestra Glasbene šole Celje je tako minil v prazničnem duhu, obiskovalci pa so uživali ob instrumentalni glasbi, ki je še dodatno popestrila dogajanje v Pravljični deželi. Vsi, ki ste zamudili glasbeno doživetje prav posebne vrste, pa si lahko petkovo dogajanje ogledate v spodnji fotogaleriji in video prispevku.

[simpleviewer width=100% height=700 id=301]

F/T/V: Tina Ožvald

Oznake: , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
182 queries in 2,080 seconds.