Koncert Marine Mårtensson v Mestnem kinu Metropol (video)

24. 11. 2015 06:59
Marina Mårtensson
Marina Mårtensson
Marina z Miho Korenom in Davidom Morganom.
Marina z Miho Korenom in Davidom Morganom.

Marina Mårtensson je odlična švedska pevka slovenskih korenin, ki je v soboto zvečer v Mestnem kinu Metropol v družbi izvrstnih glasbenikov prepevala priredbe znanih ustvarjalcev ter predstavila lastne avtorske skladbe.

Marinine skladbe so se  harmonično prepletale predvsem s skladbami avtorjev starejšega kova kot so Elvis , Queen in the Beatles, prav tako pa se znajde tudi s svojevrstnimi priredbami novejših pesmi. Ob tem sta se ji na odru pridružila še Miha Koren na basu in David Morgan na bobnih. 

Mlada in izjemno nadarjena glasbenica je sicer študirala petje v rodni Švedski, a jo je srce vodilo nazaj v Slovenijo, kjer naj bi bila le na krajšem dopustu, a je ostala.

Je zelo aktivna na glasbenem področju, ki se razteza vse od primorske obale pa do osrednje Slovenije, kjer na mednarodni glasbeni šoli tudi poučuje mlajše genereacije petje. Sedaj je začela osvajati tudi Štajersko, kar ji online casino je s koncertom v Metropolu nedvomno uspelo. V objektiv smo jo ujeli med izvajanjem avtorske skladbe Touch, ki jo je napisala pri 16-ih letih.

Mestni kino Metropol svojim obiskovalcem poleg skrbno izbranega kino sporeda postreže tudi z odličnimi in kakovostnimi koncerti. Ob tej priložnosti naj vas opomnimo, da se v prostore Metropola vrača Džjezz do it, ki vam bo v petek, 27. novembra, postregel s koncertom madžarske jazz zasedbe Red Baron Quartet. Za dodatne podrobnosti pa spremljajte koledar dogodkov na Celje.info.

polovicka_celje_klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
189 queries in 3,680 seconds.