Akustični koncert Mi2 pri Vodnem stolpu v Celju 2019 (foto in video)

01. 09. 2019 00:11

Zabavno poletno dogajanje ob obrambnem zidu v središču Celju se je zadnji petek v avgustu zaključilo z akustičnim koncertom dečkov s Sotle. In res – bila je čista jeba!

dscn0076
M!2
dscn0021
Jernej Dirnbek – Dimek in Tone Kregar – Tonč.
Sicer zadnji, a še en odličen petkov večer

Na dvorišču pri Vodnem stolpu, ki je že tako ali tako odličen prostor za tovrstne dogodke, so obiskovalci uživali ob odličnih uspešnicah skupine M!2. Zapeli so Štajersko nebo, Sladka kot med, Pojdi z menoj v toplice, Večer pod Rudekovo gorco, Zbudi me za 1. maj, Sveta Margareta, Ko bil sn še mali pizdunČista jeba, Odhajaš, Samo tebe te imam, Proklete vijolice in druge.

“Sjeos Cele”, napis na majici Tonča, je vseskozi pozdravljal Celjanke in Celjane. Seveda ni šlo brez številnih komičnih vložkov, nekoliko prilagojenih pesmi, podaljšanih introjev, napovedi nove plošče, zgodila pa se je tudi čestitka za rojstni dan! Občinstvo je vriskalo, ploskalo, pelo … na koncu pa skupino priklicalo nazaj na oder kar dvakrat.

Če se glasbenega dogodka niste udeležili, vas vabimo, da to lepo vzdušje doživite v daljšem video posnetku in bogati fotogaleriji spodaj. Ostali pa – morda boste kje našli tudi sebe in svojo družbo!

T. Ž.

Video:

Fotogalerija:

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
361 queries in 4,974 seconds.