Koncert Nuše Derende v Pravljični deželi Celje (foto in video)

30. 12. 2012 17:03

Zadnji konec tedna letošnjega leta je v Pravljični deželi minil v znamenju koncerta Nuše Derende s skupino, ki je z izvrstno glasbo, predvsem pa vokalom, ogrela množico, zbrano na Glavnem trgu. Tudi zadnji letošnji koncert v Pravljični deželi je bil odlično obiskan, kar je zagotovo dober obet za silvestrovanje na Trgu celjskih knezov s skupino Mambo kings.

Nuša Derenda, izjemna vokalistka iz Brežic, zmagovalka slovenskega izbora za pesem Evrovizije leta 2001, kjer je nato zasedla izvrstno 7. mesto in letošnja zmagovalka festivala Melodije morja in sonca s pesmijo Za stare čase, je skupaj s skupino Prima Vista pripravila bogat program avtorskih pesmi in priredb. Obiskovalci iz vseh koncev Slovenije so vse od prve pa do zadnje pesmi skupaj z Nušo prepevali in se pozibavali v ritmih sicer izvrstno izvedenih pesmi.

Tudi zadnji letošnji koncert na prostem je privabil številne obiskovalce.

Kakor na vseh letošnjih koncertih v Pravljični deželi je tudi tokrat šlo za preplet dobre glasbe in prazničnega vzdušja, prepojenega z vonjem kuhanega vina. Nuša je poleg odličnih vokalnih sposobnosti prisotne navdušila tudi z jodlanjem.

Nekaj utrinkov smo ujeli v kamero, kar si lahko ogledate v spodnjem video posnetku. Vabljeni pa seveda tudi k ogledu galerije fotografij, posnetih na koncertu.

[simpleviewer width=100% height=700 id=304]

v/t/f: eH

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
188 queries in 3,730 seconds.