Koncert Scuffy Dogs, Argies, Special delivery v MC Celje


V petek 6.5 se je v Mladinskem Centru Celje odvijal punk koncert, na katerem so nastopili Scuffy Dogs, Argies in Special delivery.

Vsi trije bandi so dobro razgreli publiko, ki je migala, poskakovala, kričala in prepevala na vso grlo.

Scuffy Dogs se lahko pohvalijo z raznoraznimi sodelovanji s tujimi glasbeniki: (NOFX, DOA, Peter and the Test Tube Babies, Blood on the Saddle, Cockney Rejects, Cress, Marky Ramone, Ten Foot Pole, Strung Out, …) Nastopili pa so tudi na marsikaterem festivalu (No border jam, Monte paradiso, Ortopunk, Flatus, Forever punk forever young, Zgaga ….)

Argies, ki prihajajo iz daljne Argentine pa so preigravali Clashevski punk. Ime se dobili po slabšalni oznaki za Argentince, ki so jo pogosto uporabljali angleški vojaki med vojno na Falklandskih otokih.

Special Delivery letos praznujejo 10 obletnico, vendar so povečini delovali v tujini. Največ jih je bilo videti na Hrvaškem,Poljskem in drugod po Evropi. Njihova značilnost je hitri, melodični ska punk z dodatki reggaeja.

Bilo je energično in predvsem GLASNO!  Super vzdušje, razpoloženi nastopajoči in dobra glasba. Torej koncert, da se reče.

T&F: Katja Malbašić