Koncert skupine Cubismo v Plesnem forumu Celje (foto, video)

19. 12. 2016 09:32

V soboto, 17. 12., so se vsi ljubitelji latino glasbe lahko odpravili v Plesni forum, kjer jih je tokrat v vrhunski zasedbi zabavala glasbena skupina Cubismo.

Skupina je pričarala neverjetno vzdušje
Skupina je pričarala neverjetno vzdušje

Hladni decembrski dnevi so obiskovalce privabili v Plesni forum, kjer jih je z gotovostjo v kombinaciji latino-jazza, salse in afrokubanksih ritmov ogrela skupina Cubismo. Ti so s svojim odličnim igranjem in temperamentno energijo na noge dvignili še najbolj zadržane plesalce.

Hrvaška skupina v mednarodni zasedbi deluje že kar nekaj časa in je najuspešnejša hrvaška skupina v zgodovini podeljevanj glasbenih nagrad Porin – prejela jih je namreč 21. Znani so tudi po svojem sodelovanju s številnimi uspešnimi izvajalci, na primer Gibbonijem in Josipo Lisac.

Člana skupine Cubismo
Člana skupine Cubismo

Vabljeni tudi k ogledu video posnetka in foto galerije!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”482″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]zarja-celje-polsi-klik-2016

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
167 queries in 2,692 seconds.