Koncert skupine Multiball v Mladinskem centru Celje

26. 11. 2016 22:20

V petek, 25.11. so ljubitelji rock glasbe v Mladinskem centru Celje lahko uživali na koncertu celjske skupine Multiball, ki je hkrati služil kot promocija njihovega novega albuma z naslovom Gimme Your Fire.

Koncert skupine Multiball
Koncert skupine Multiball

Začetki skupine Multiball segajo vse v leto 2001, čeprav so resneje začeli z glasbo nekaj let kasneje. Igrali so na odrih slovenske klubske scene, prav tako pa so več kot 200 koncertov odigrali tudi v tujini. V svojo diskografijo pa lahko štejejo štiri albume, The days that follow …, Endless Journey, At Last! in zdaj še četrtega, Gimme Your Fire.

 

 

 

Celjska skupina je tako ta petkov večer domači publiki predstavila nov album. Zaigrali so Gregor Videc (vokal, kitara), Jan Ratej (bobni), Matej Kosmačin (bas, back vokal) in Goran Koražija (kitara, back vokal)

Basist Matej Kosmačin
Basist Matej Kosmačin

Vabljeni tudi k ogledu video posnetkov in fotogalerije! Če am je katera fotka (ali več od njih) všeč, jo po novem lahko naročite in dobili jih boste v kvalitetni resoluciji in brez logotipov.

.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”459″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

sola-voznje-polsi-klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
163 queries in 0,670 seconds.