Koncert Tabu v Prazničnem Celju 2017 (foto, video)

27. 12. 2017 14:52

26. decembra je oder na Krekovem trgu pokal v ritmih skupine Tabu. Po pričakovanjih pa je bilo tudi na tem brezplačnem koncertu v okviru Pravljičnega Celja 2017 veliko poslušalcev!

Tabujevci so napolnili Krekov trg.
Tabujevci so napolnili Krekov trg.
Eva Elena se je bendu pridružila leta 2014.
Eva Elena se je bendu pridružila leta 2015.

Skupina Tabu ustvarja glasbo že od maja 1998, »ko je iz kar nekaj lokalnih bendov zrasla druščina podobno mislečih enako dišečih in po odru hrepenečih mladostnikov. Beseda je dala besedo, roka roko in misli šestih glav so združili v eno glasno. Složno so ugotovili, da je preveč nepotrebnih tabujev in se trdno odločili, da nanje naredijo invazijo z melodijo. Tabu je postal in ostal način življenja, za njih in mnoge v njihovi bližini,« so zapisali na svoji spletni strani.

Padavine niso odgnale dobre volje in obiskovalcev, ki so prisluhnili mnogim hitom. Z najbolj znano Ocean je skupina otvorila svoj nastop, mladina pred odrom pa je skakala v ritmih. Sledile so še mnoge druge: Greva dol, Do kostiOblak za dva, …

Tabujevci so znova pokazali svojo 110% energijo, ki nikdar ne razočara publike. To se lahko prepričate v spodnjem video posnetku. Ne pozabite pa tudi na fotografije!

T. Ž.

Video:

Fotogalerija:

velenje-polsi-klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
238 queries in 5,743 seconds.