Koncert Wernerja v sklopu Opa tour 2016 v Celju (foto, video)

20. 03. 2016 19:30

_DSC5698 (Kopiraj) V soboto, 19. marca 2016, se je v celjski dvorani Golovec odvil koncert Wernerja z gosti v sklopu njegove vseslovenske turneje, poimenovane “Opa tour”, ki nosi naslov po njegovi zadnji izdani zgoščenki.

Polna dvorana je pričala o tem, da bo za marsikaterega obiskovalca ta večer nekaj posebnega. Njegovi oboževalci so si enotni, da je Werner, ki je na sceni že častitljivih 25 let, “kralj slovenske zabavne glasbe”. V tem času je izdal že 19 CD plošč in jih prodal v skupni nakladi več kot milijon izvodov. Werner vsa ta leta polni dvorane širom Slovenije in razproda domala vse dvorane. Werner je v tem času na svoji 15. turneji po Sloveniji, s katero promovira izid svoje nove zgoščenke, katero je zaenkrat mogoče kupiti samo na njegovi turneji. V 25-letni glasbeni karieri se je na njegovih koncertih zvrstilo več kot 500.000 obiskovalcev.

ŠTEVILNI ZNANI GOSTJE

Na koncertu so mu družbo delali številni znani glasbeniki iz bivše skupne države. Občinstvu se je kot prvi predstavil Džo Maračič Maki, katerega oboževalci poznajo  po njegovih uspešnicah Dal se sjetiš nekad mene in Srce ti je kamen. Kot drugi izmed gostov je na oder stopil Dalibor Brun z uspešnico Nisi ti više crno vino, predstavili pa so se tudi člani v zadnjem času zelo priljubljene Klape Aktual z uspešnico Ti si mi sve. Kot posebni gost se je predstavil Davor Borno.

Na turneji Wernerja spremlja tudi njegov band Orange Juice iz Primorske, ki ga sestavljajo mladi glasbeniki, stari med 16 in 18 let. Vsi člani zasedbe so šolani glasbeniki, polni energije, ki še dodatno poživijo dogajanje na odru.

Nova mapa (3) (Kopiraj)

Kot je bilo na koncertu moč videti in slišati je Werner pri svojih oboževalcih izredno priljubljen. Sodeč po registrskih tablicah na parkirišču so bili obiskovalci domala iz vse Slovenije. Prav tako pa je cela dvorana v en glas prepevala njegove številne hite, obiskovalci so poplesavali ob zvokih priljubljenih ritmov, na njihovih obrazih pa je bilo moč zaznati izredno pozitivna občutja.

v/t/f: Dejan Hribernik

[simpleviewer width=100% height=700 id=949]

polsi-malice-zon-3

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
188 queries in 4,997 seconds.