Koncert Tabu Vodni stolp Celje 2015 (foto, video)

28. 06. 2015 12:27
Skupina Jackson je dodobra ogrela celjsko publiko.
Skupina Jackson je dodobra ogrela celjsko publiko.

 

Energična Eva Beus je s skupino Tabu poskrbela za izjemno zabavo.
Energična Eva Beus je s skupino Tabu poskrbela za izjemno zabavo.

Ura je odbila nekaj čez osmo zvečer, ko se je v Špitalu za prjatle začelo zbirati vedno več ljudi, po celjskih ulicah pa je začela odmevati divja glasba. Ob nadaljnjem raziskovanju smo na odru pred Vodnim stolpom zasledili skupino Jackson, ki je zbrano množico zabavala s svojo glasbo.

Žalska zasedba, ki jo sestavljajo Tomaž Kozovinc, Luka Vinko in Blaž Selišnik, je obiskovalce Špitala za prjatle ogrevala s priredbami skladb Get Lucky, Troublemaker, Stop and Stare, Fly Away in drugimi, fantje pa so presenetili tudi z izdelanimi avtorskimi skladbami.

A petkov večer je obiskovalcem, željnim zabave, ponudil več kot le tri simpatične fante, ki so bili uvertura za divjo zabavo. Oder je za njimi namreč zavzela skupina Tabu z novo pevko in svežo energijo. 20-letna Eva Beus, ki se je priljubljeni zasedbi pridružila v pomladnih mesecih, je povsem očarala zahtevno celjsko publiko. Po tem, ko so se obiskovalci Špitala za prjatle sramežljivo držali bolj zadaj, jih je pevka s svojim vokalom in energijo prepričala, da so se ji pridružili pri divji zabavi pred odrom.

Tabujevci so tako povsem razvneli množico z znanimi skladbami, kot so Hvala za ribe, Oblak za dva, Tabu, Poljubljena, Nekoč nekje, Divje in mnogimi drugimi. Poleg tega pa so za obiskovalce pripravili še nekaj presenečenj. Ob skladbi V soju luči se jim je na odru pridružil kar sam Goran Bojčevski, najboljše pa so prihranili za konec, ko se jim je po osmih letih na odru pridružila še Nina Vodopivec, prva pevka skupine.

Nina Vodopivec je s svojim nastopom povsem obnorela občinstvo.
Nina Vodopivec je s svojim nastopom povsem obnorela občinstvo.

Ob tem je koncert doživel vrhunec, obiskovalci pa so povsem ponoreli, ko so lahko skupaj z Nino odpeli skladbi Lahko sem srce in Dobra vila. Posneli smo tudi video posnetek odličnega koncerta, v katerem si lahko ogledate, kako se je obnesla Eva Beus in kako skupina Tabu z Nino Vodopivec zveni danes. Prav tako pa vas vabimo tudi k ogledu fotogalerije, kjer se morda najdete tudi vi.


[simpleviewer width=100% height=700 id=851]

celje-fokus-2015-polsi

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
170 queries in 0,718 seconds.