Kulturni galop z zasedbo Tuned Fish (foto in video)


kulturni_galop_tuned_fish_1Minuli konec tedna je Centru konjeniškega športa Celje potekal tradicionalni majski kulturni galop – Jazz pred Džjezzom, namenjen napovedi vsakoletnega mednarodnega jazz festivala DŽJEZZ, ki bo letos potekal med 12. in 14. 6 v atriju Celjskega mladinskega centra.

Tokrat so se na priljubljenem odru CKŠC predstavili člani odlične celjske zasedbe z zanimivim imenom Uglašena riba (Tuned Fish). Odlična skupina, ki poslušalca (predvsem po zaslugi odličnega kitarista in ostalih članov) na trenutke popelje in zapelje v glasbene prvine legendarne skupine Pink Floyd, je v pester in kvaliteten glasbeni program vključila znane in manj znane standarde, šansone ter prepoznavno avtorsko glasbo, nastalo izpod peresa pianista in skladatelja Matevža Goršiča.

kulturni_galop_tuned_fish_2

Piko na i sta nedvomno dodali tudi pevki skupine – Amela Agić in Nuša Ofentavšek, ki sta vokalno dopolnili petkov Kulturni galop.

Seveda smo tudi tokrat za obiskovalce našega portala pripravili utrinke s koncerta. Vabljeni, da jim prisluhnete v spodnjem video posnetku, foto utrinke pa si lahko ogledate v spodnji galeriji fotografij.

[simpleviewer width=100% height=700 id=586]

v/t/f: eH

polsi-dzjezz-klik