Letošnjo štiridnevno prireditev Noč pod kostanji v Dobrni obiskalo več tisoč obiskovalcev

21. 08. 2013 11:01

Minuli konec tedna so se pod kostanji v Dobrni odvile kar 4 zabavne noči. Že 35. prireditev Noč pod kostanji je v organizaciji Društva Noč pod kostanji v sodelovanju z Mladinskim klubom Dobrna, Občino Dobrna ter Zavodom za turizem, šport in kulturo Dobrna, požela velik odziv. Dogajanje, ki je potekalo vse od četrtka, 15. avgusta, do nedelje, 18. avgusta, je privabilo več tisoč ljudi iz Občine Dobrna, širše okolice in tudi od drugod po Sloveniji.

Četrtkov ˝Open air house party˝ so v ritmih elektronske glasbe zaznamovali mojstri slovenske in tuje elektronske glasbe (DEAN DEEN, SILVER J, ALEX RANNER, DJane NADINE – Madžarska) ter popularna skupina DJOMLA KS s hitom poletja Gajba puna piva.

V petkovem večeru so na svoj račun prišle nostalgične duše ˝Jugo – Slo manije˝, ki so uživale ob legendarnih Kad bi bio BIJELO DUGME ter skupino LETEČI ODRED, nastopila pa je tudi popularna slovenska pevka NINA PUŠLAR.

Sobotno množico je v stilu prave slovenske veselice najprej pozdravil mlad perspektiven kvintet ansambel VESELI POTEPUHI, nato pa so lahko obiskovalci do poznih jutranjih ur na plesišču brusili pete v družbi ansambla VIKEND. Vrhunec večera je s svojo energijo »prižagala« simpatična TANJA ŽAGAR. Poskrbljeno je bilo tudi za najmlajše, katere je od 18. ure dalje zabaval KLOVN JAKA.

Glasbeno obarvan vikend se je zaključil z ˝Godbenim poletjem˝, kjer so se mimoidočim obiskovalcem predstavila lokalna in regijska društva. Za bolj melodično dopoldne so tokrat poskrbeli domači godbeniki Godbe Dobrna, s pomočjo godbenih prijateljev iz godbe Zarja iz Šošanja ter Cerklje na Gorenjskem.

Organizatorji dogodka se ob tej priložnosti zahvaljujejo vsem podpornikom prireditve Noč pod kostanji 2013, ki so jim na različne načine pomagali pri ustvarjanju in nadaljevanju tradicije na Dobrni.

Vir: Rebeka Rošer

Oznake: , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
181 queries in 3,422 seconds.