Massimo poskrbel za nepozaben večer na Starem gradu Celje (foto, video)

19. 08. 2018 13:28

Sinoči je Stari grad Celje povsem razvnel Massimo s svojim dolgo pričakovanim koncertom, ki je v zavetju grajskih zidov poskrbel za pravi glasbeni spektakel.

Massimo s svojo glasbo prevzel obiskovalce koncerta

koncer-massimo-17Massimo se je vrnil v knežje mesto s svojim izvrstnim vokalom in karizmo, ki je tudi na Stari grad Celje pritegnila številne obiskovalce. Eden najbolj znanih hrvaških vokalov je namreč poskrbel za nepozaben večer, ob čemer je v zavetju celjskega gradu predstavil svoje največje uspešnice in skladbe, ki se jih je z zasedbo lotil v svojem stilu.

Ob boku mu namreč stojijo izvrstni glasbeniki, in sicer Marko Matošević (bobni), Dalibor Pipo Matošević (kitara), Robert Vrbančić (bas), Boris Popov (tolkala), Bruno Urlić (violina) in Gojko Tomljanović (klaviature). S skupnimi močmi so poskrbeli za čuten in izjemen koncert, ki bo obiskovalcem še nekaj časa ostal v spominu.

Občinstvo so v edinstvenem ambientu navdušili z večnimi hiti, kot so Stranac u noči, Razlog, Gracija, Traži me, Da mogu, Sretan put, Samo za tvoje oči, Ljubav, Indija, Sjaj u tami, Izdaleka in mnoge druge. Massimo je koncert pospremil tudi z zabavnimi anekdotami in kritično noto, ob čemer se je dotaknil tudi slovenske glasbene scene, ki se ji je poklonil s priredbo skladbe Jana Plestenjaka.

Massimo je v zavetju Starega gradu Celje poskrbel za izjemen koncert.
Massimo je v zavetju Starega gradu Celje poskrbel za izjemen koncert.

Večer v okviru Poletja v Celju je tako minil v znamenju dobre glasbe, toplih besed in pozitivne energije, ki jo je na Stari grad Celje ponesel Massimo. Ob tej priložnosti se je tudi zahvalil za priložnost koncertiranja na gradu, ki s svojo dušo že skozi stoletja navdušuje.

Vabljeni k ogledu videoposnetka s koncerta.

Nekaj utrinkov pa smo ovekovečili tudi v spodnji fotogaleriji:

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
215 queries in 4,499 seconds.