Massimo povsem razvnel Plesni forum Celje (foto, video)

12. 03. 2018 15:15

Plesni forum Celje je v soboto zvečer gostil Massima, enega izmed najboljših hrvaških vokalov, ki se je na kraj zločina vrnil po petih letih. Tudi tokrat je brezkompromisno navdušil, Plesni forum pa je praktično pokal po šivih.

Massimo Savić je do zadnjega kotička napolnil Plesni forum Celje,
Massimo Savić je do zadnjega kotička napolnil Plesni forum Celje,

Massimo Savić je izjemen vokalist, ki na odru očara predvsem s svojo posebno energijo, sugestivno interpretacijo in žametnim glasom. Že samo njegova prezenca tudi obiskovalcev Plesnega foruma ni pustila ravnodušnih, ob njegovem vibratu pa so se tresle še okoliške ulice.

Massimo je svojo glasbo utelesil s pomočjo odličnih glasbenikov, ki ga že več let spremljajo. Ob njem so na odru Plesnega foruma glasbeno pravljico pričarali Marko Matošević (bobni), Dalibor Pipo Matošević (kitara), Robert Vrbančić (bas), Boris Popov (tolkala), Bruno Urlić (violina) in Gojko Tomljanović (klaviature).

Občinstvo so ob intimnem vzdušju navdušili z večnimi hiti, kot so Stranac u noči, Razlog, Gracija, Traži me, Da mogu, Sretan put, Samo za tvoje oči, Ljubav, Indija, Sjaj u tami, Izdaleka in mnoge druge.

Dobra in kvalitetna glasba pa ni bila edino, kar so ukaljeni glasbeniki predstavili obiskovalcem. Vsak izmed njih je s slehernim atomom zadihal ob vsaki posamezni noti, s čimer so v vrtinec čutne glasbe z lahkoto posrkali tudi poslušalce. S svojim šarmom in elegantno motoriko pa je očaral predvsem Massimo, ki je v koncert vložil celega sebe in čas med skladbami začinil z zabavnimi in čustvenimi anekdotami.

massimo-2

Plesni forum Celje je tako zopet postregel s pravo glasbeno poslastico, saj je povsem zaživel v ritmih dodelane in čutne glasbe. Poleg tega pa je ob hiperprodukciji pop kulture in hkratnem pomanjkanju kakovostnih koncertov predvsem na lokalni ravni dokazal, da si še kako zasluži umestitev na kulturno-zabavni zemljevid celjske regije, saj v knežje mesto brez predaha pritegne izjemne vokale in zgodbe, ki jih v današnjem svetu še kako potrebujejo. Prav zato ne preseneča, da je glasbeno doživerje ob “mehurčkih in jagodah” prevzelo številne obiskovalce, željne vrhunske glasbe v tako prijetnem ambientu.

Koncerta smo se udeležili tudi mi in ga ujeli v objektiv, kar si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

 

Prav tako ne spreglejte fotogalerije, v kateri smo ujeli nekaj utrinkov s sobotnega koncerta:

Tina O. 

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
230 queries in 3,525 seconds.