Modna revija Modni navdihi jesen – zima 2014 (foto)


x9 jUMPING  fitness center, v Selmar centruČetrtkov večer je v Celjskem domu minil v znamenju zadnjih modnih smernic odličnih modnih hiš in modnih kreatorjev, ki so predstavili svoje modne smernice. Slednji zadnjih nekaj let dvakrat letno strankam in kupcem v sklopu modne revije Modni navdihi predstavljajo zadnje novosti. In prav to jih uvršča v sklop najboljših, odličnih blagovnih znamk, saj negujejo tradicijo predstavitve svojih kolekcij.

Pri projektu sodelujejo in ga sooblikujejo odlični ustvarjalci v prostoru, ki s svojim delom odsevajo odnos do okolja in do ljudi. V četrtek so se z modno vizijo sodobnih plaščev, jaken ter dodatkov iz umetnega usnja predstavili ustvarjalci modnih oblačil s Šolskega centra Celje in dijakinje Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko (ustvarjalec modnih oblačil)

Poleg omenjenega so obiskovalci revije bili deležni predstavitve znamke COMMA, blagovne znamka za ženske, ki vedo kaj hočejo. Predstavili so elegantno linijo z dodelanimi modnimi dodatki, očala Optike Salobir z lastno blagovno znamko Rolling.

V kolekciji BIGG R so navdušili in presenetili obiskovalce odlični celjski nogometaši Nogometnega kluba Celje. Gre za tradicijo, bele in modre, ki veljata za zaščitni barvi navtičnega športa. Kolekcijo sta napovedali plesalki Živa in Eva iz Plesnega vala Celje.

BIGG R
BIGG R

Studio modne tkanine je s tkaninami in odličnimi celostnimi izgledi, ki jih šivajo in oblikujejo v salonu, navdušil z izborom materialov, potiski in celostnimi izgledi. Izbrali so sijoči lesk kovin, umetna ali prava krzna ter dramatično črno barvo v različnih odtenkih. S tem so napovedali top trend letošnje jeseni in zime. Dotik Pariza prihaja iz Studia modne tkanine Celje.

Predstavile so se še znamke X9, Jumping fitnes center (popolnost postave, popolnost počutja v Selmar centru v Celju – popolnost vadbe, z master fitnes trenerko Ivo Veršić in ekipo X9, v Triumphu), Triumph spodnje perilo (udobje oprijema, dotika, v sodelovanju z najnovejšimi trendi vrhunskega perila), S. Oliver s kolekcijo Selection (popolna linija zanjo in zanj – S. Oliver je blagovna znamka, ki je bila generalni opremljevalec ožje filmske ekipe Vloga za Emo (Slavica Mikać), eleganco in popolnost oblačil oblačil pa so potrdili tudi nogometaši NK Celje (Matic Žitko, Blaž Vrhovec, Benjamin Verbić, Sunny Omeregie, Amel Mujčinović).

Gal Žilavec And by Andraz
Gal Žilavec And by Andraz

Predstavili so se tudi Jolanda Thaler s kolekcijo, Jožica Videnšek – Josephine collection, v And by Andražu pa se je predstavil eden najmlajših perspektivnih skakalcev Gal Žilavec.

Modne navdihe so letos posvetili celovečernemu filmu Vloga za Emo. Predstavili so se mladi igralec Urh Pajk, ki ga v filmu opremlja And by Andraž, ekskluzivno pa tudi scenaristka in producentka filma Mateja Zorko ter režiser Alen Pavšar.

V zaključki modnih navdihov so se zahvalili velikemu človeku, ki je dal pečat ideji druženja, povezovanja na najvišji modni in kulinarični ravni, Edvardu Kužnerju. Slednji profesionalno zaključuje pot kot strokovni učitelj na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju, ker odhaja v pokoj. Celotna ekipa se mu zahvaljuje za prispevek k razvoju modne kulture in protokola.

Celostno podobo so torej soustvarjale izvrstne blagovne znamke And by Andraž, Egoist, Izzivi, Josephine collection, Lina P. Zupanc, S. oliver, Optike SALOBIR, Luko design, Zlatarna Celje ob podpori MOC, Novatel – s svojim satelitom do popolnih rešitev v komuniciranju, Srednje šola za gostinstvo in turizem – s strokovnim svetovanjem Edija Kužnerja in Judite Križnik z ekipo, Celjskim mladinskim centrom, javnim zavodon za mladinsko kulturo, Šolskim centrom Celje, Srednjo šolo za strojništvo, mehatroniko in medije, X9 Jumping Fitness centrom v Selmar centru Celje, Hotelom Evropa ter Avtohišo SELMAR.

Avtohisa Selmar in x4
Avtohisa Selmar in x4

Zasnova kreacij v pričeskah: Hair center Darja – Darja Kocmut in ekipa Šolskega centra Celje, Srednja šola za storitvene dejavnosti Celje, program frizer.

Za make up je poskrbela mentorica Lucija Komplet dijakinjami in dijakom: Petro Mastnak, Ajdo Gorenšek, Ano Žagar in Boštjanom Straškom.

Vabljeni k ogledu spodnje galerije fotografij.

Vir: Vladimira Skale, V. S. styling

Foto: Gregor Katič 

[simpleviewer width=100% height=700 id=708]

polsi-agatha-klik