The Moonlighting Orchestra razgrel Stari grad Celje (foto, video)

19. 06. 2018 21:00

V nedeljo zvečer so Stari grad Celje prevzeli divji glasbeni ritmi, za katere je poskrbel The Moonlighting Orchestra. Obiskovalcem koncerta so srčni utrip na odru višale tri ženske s tremi zgodbami.

The Moonlighting Orchestra je osemnajstčlanska zasedba z bogato tradicijo. Nadarjeni glasbeniki pri svojem delovanju prepletajo elemente bluesa, soula, evergreenov, ˝zlatih ˝slovenskih popevk, jazza do funka in latina ter plesne glasbe. Njihove skladbe so skrbno izbrane, s svojo sproščenostjo in razposajenostjo pa izbranim ambientom vdihnejo življenje, ki obiskovalce za dve uri popelje v magičen svet glasbe.

the-moonlighting-orchestra-20

The Moonlighting Orchestra: Tri ženske, tri zgodbe, en oder
Glasbeno spremljavo so popestrili tudi plesalci.
Glasbeno spremljavo so popestrili tudi plesalci.

Tako je bilo tudi na nedeljskem koncertu, ob katerem je The Moonlighting Orchestra poskrbel za glasbeni triptih. Na koncertu Tri ženske, tri zgodbe, en oder je vsaka od treh vokalistk popeljala obiskovalce v svojo posebno, čutno zgodbo. Vokalistke Katja Florjančič, Julija Lubej in Ana Golavšek so s svojevrstnim slogom razvajale oči in ušesa obiskovalcem, ob čemer jim je družbo delal tudi Franci Podbrežnik. Vokale z orkestralno spremljavo so dodatno dopolnjevale tudi dovršene plesne točke, ki so koncertu dodale piko na i, saj so vidno uživali tudi obiskovalci.

Koncert The Moonlighting Orchestra pa je odprl tudi koncertno sezono na Starem gradu Celje v okviru Poletja v mestu, ki bo poskrbelo še za kar nekaj glasbenih poslastic.

Tri ženske, tri zgodbe in en oder pa smo v objektiv ujeli tudi mi. Vabljeni k ogledu video posnetka s koncerta.

Prav tako pa ne spreglejte fotogalerije, kjer smo v objektiv ujeli nekaj utrinkov z dogodka.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
222 queries in 2,567 seconds.