Mulc … vas gleda s celjskega gradu (foto, video)

07. 07. 2014 08:29
Bojan Emeršič/Mulc
Bojan Emeršič/Mulc

V preteklih sezonah ste že slišali izpoved sveže pečenega Fotra in se smejali tegobam Starega fotra, tokrat pa je besedo dobil Mulc. Bojan Emeršič se je namreč prelevil v šestletnega Luko in na Starem gradu Celje v petek zvečer uprizoril izvrsten monošov z elementi stand upa Mulc … vas gleda pod režisersko taktirko Jaše Jamnika.

Mulc je obiskovalcem predstavil življenje odraslih skozi otroške oči. Ugotovil je, da odrasli ves čas po nepotrebnem ustvarjajo probleme in imajo dvojna merila. Tako otroke ves čas učijo, da ne smejo kazati s prstom, ko pa čudna gospa s kokošjimi gibi v trgovini na otroka kaže s prstom in ga ljubkuje, pa ne šteje. V resnici torej niso otroci tisti, ki vedno delajo kaj narobe, temveč odrasli, ki še takrat, ko kaj delajo prav, pri tem izgledajo neumni, pa naj gre za ljubezen, politiko, seks ali vsakodnevne zadrege.

Vedenje odraslih skozi otroške oči.
Vedenje odraslih skozi otroške oči.
Mulc ... vas gleda na Starem gradu Celje.
Mulc … vas gleda na Starem gradu Celje.

Zapletenost medosebnih odnosov se tako izraža že samo pri klasificiranju obeh spolov. Tako lahko po mnenju Mulca moške delimo na copatarje in osvajalce, razliko med njimi pa Thus far, if the hard best-data-recovery.com has been able to spin, we have been able to recover what is on it with this tool. lahko preverimo s tem, da jim tamo 100 kilogramov sliv – potem pa je odvisno, ali bo iz njih napravil marmelado ali šnops. Odrasli pa kompliciraju tudi pri opredeljevanju drih ljudi. Mulcu se namreč zdi ženska, ki rada da, prijazna. Ko dobi sladkarije od sosede, je navdušen, medtem ko ima dotična gospa zaradi svoje radodajnosti negativno konotacijo pri odraslih.

Mulc nadaljuje svoj osvajalski pohod v Sloveniji in zagotovo bo osvojil še veliko src, saj je tudi celjsko občinstvo popolnoma prevzel. Dokaz za to je spodnji foto in video material iz petkove predstave, kjer si lahko na lastne oči ogledate, kako se je Bojan Emeršič zlil z vlogo šestletnega mulca.

 

[simpleviewer width=100% height=700 id=629]

F/T/V: Tina Ožvald

Na Polovički na voljo paket zadnjih 20 najcenejših vstopnic za glavni oder s top bandi na Pivo in cvetje naročite tukaj:

pivo-cvetje-polsi-klik

Oznake: , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,757 seconds.