Na njihovih predstavah se dvorane tresejo od smeha!

17. 08. 2021 20:34

Ste pripravljeni na najzabavnejše šale na temo šole?  Uroš Kuzman nas v monokomediji Profesor Kuzman mlajši popelje na ekskurzijo po spominih na piflanje, plonkanje, pisanje in špricanje.

Uroš, edini slovenski komik z doktoratom iz matematike in edini doktor, ki je v oddajah Na žaru z Ladom Bizovičarjem pošteno popekel Jana Plestenjaka in tudi samega predsednika Boruta Pahorja, je v tej krohotanja in hihitanja polni blok uri profesor, ki smo si ga vsi vedno želeli: sproščen, duhovit in ga bolj kot golo predavanje zanima to, da iz nas izvleče največ – smeha.

Celjski grad, četrtek, 19.8. ob 21.00, Prodaja vstopnic: www.spasteater.com, PETROL

Za vnovčenje BON21 pišite na bon@spasteater.com

Na zamudite tudi odlične komedije Bojana Emeršiča: EROTIKA PO EMERŠIČU, ki bo na Starem gradu v Celju v soboto, 21.8. ob 21.00

Stari maček slovenskih odrov, televizijski mojster, ljubiteljski chef in mož, ki dobro ve, za kaj gre v življenju – se vrača z novim receptom za smeh! Bojan Emeršič, človek z veliko modrostjo, zaupanja vreden in z milijon izkušnjami vam bo pomagal in jih delil z vami! Ker veste … erotika ni le seks – erotika je življenje, je hrana, je zavreta strast v vsakdanjiku, je uživanje zvoka ob čin-činu, je dlan v dlani in pogled nekoga postrani… in mnogo, mnogo več!

Napovedujemo: Stari grad Celje četrtek, 2.9. ob 20.30  VEČNO SAMSKA, komedija Tine Gorenjak

Za ogled komedij Špas teatra na Starem gradu v Celju niso potrebne maske, saj zagotavljamo varnostno razdaljo. Za vstop na prizorišče je potrebno izpolnjevati PCT pogoj.

Predstava Profesor Kuzman mlajši je organizirana v sodelovanju s Siti teatrom.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 1,080 seconds.