Ne zamudite super vikenda: nori popusti, glasba in ples: V Citycenter Celje prihaja Vikend lepših trenutkov

Ne zamudite hudih popustov in ugodnosti v prodajalnah in lokalih Citycentra Celje ta konec tedna, v petek, 17. in soboto, 18. maja 2024. Izkoristite številna znižanja in ugodnosti pri nakupih trendovskih spomladansko-poletnih kolekcij. Opravite vse potrebne nakupe sezonskih oblačil ter obutve ali pa si privoščite okusen obrok in osvežilno pijačo v enem od gostinskih lokalov.

Mini DJ akademija in nastop plesne šole Force

Vikend lepših trenutkov prinaša tudi veliko zabave. Še posebej atraktivno bo v petek, 17. maja ob 18. uri, ko bo nastopila ekipa mladih DJ-ev z Mini DJ akademije, ter v soboto, 18. maja ob 11.uri ob plesnem nastopu ekipe Force iz Plesnega vala.

Ekipa mladih DJ-ev z Mini DJ akademije je bila v začetku leta del koncerta “Slovenska muska v Stožicah” (vir: arhiv Citycenter Celje)
Fotografiranje s pokalom in druženje z nogometaši

Ta petek med 16. in 19. uro pa bo tudi enkratna priložnost za druženje in fotografiranje z nogometaši, državnimi prvaki NK CELJE, ki bodo s seboj prinesli tudi osvojeni pokal. Ob stojnici z novo kolekcijo PRVAKI bodo naši šampioni na voljo za avtograme, vprašanja, fotografiranje in sproščeno druženje.

Nogometaši NK Celje z aktualnim pokalom – to soboto jih pričakujemo tudi v Citycentru Celje (vir: Facebook stran NK Celje)
Na ogled razstava SloWood konec maja

Med 20. majem in 6. junijem pa vabljeni na ogled razstave SloWood, kjer širimo zavest o prednostih bivanja z lesom, kakovostni leseni gradnji in dizajnu iz lesa.

Pridružite se nam ta konec tedna in uživajte v nepozabnem vikendu lepših trenutkov v Citycentru Celje. Za več informacij obiščite spletno stran Citycentra Celje in sledite družabnim omrežjem.

 

Citycenter Celje