Nina Pušlar s koncertom »V Krogu« prvič v Celjskem domu (foto, video)


Dve leti po tem, ko je obeležila 10. obletnico svojega glasbenega ustvarjanja, priljubljena pevka Nina Pušlar nadaljuje svojo jesensko koncertno pot po Sloveniji.

Spremlja jo odličen band in nove verzije pesmi, ki so nastale v tem obdobju. Celjski dom je bil na nogah, nam pa je v kratkem intervjuju zaupala, kdaj jo lahko zopet pričakujemo v knežjem mestu.

Nina Pušlar uspešno nadaljuje svojo jesensko turnejo.
Nina Pušlar uspešno nadaljuje svojo jesensko turnejo.

V soboto, ob 19.30 uri, se je Nina Pušlar ponovno predstavila v Celju in sploh prvič v Celjskem domu. S koncertom »V krogu« (zakaj V krogu nam sama je pojasnila v intervjuju spodaj) je predstavila kar nekaj novosti z albuma, ki je trenutno še v nastajanju. Hkrati je poslušalcem ponudila najboljše iz vseh dvanajstih let glasbene poti. Pesmi je predrugačila posebej za te jesenske koncerte.

Po zaključku koncerta se je Nina rade volje posvetila še svojim oboževalcem. Ti so se z njo fotografirali oziroma dobili njen avtogram. Kako pa se je ona s svojim bendom fotografirala s celjsko publiko? Kliknite sem.

GLASBENO USTVARJA ŽE VEČ KOT 10 LET

Svojo 10-letno glasbeno kariero je obeležila dvojno: Prvič septembra 2015 z velikim koncertom v znanih ljubljanskih Križankah in drugič s sočasnim izidom svojega petega albuma #malodrugace.

 

 

Zabavala se je tako občinstvo kot tudi nastopajoči.
Zabavali so se tako obiskovalci kot tudi nastopajoči.

Celotno glasbeno zasedbo sestavljajo:

Nina Pušlar, glas, klavir

Janez Skaza, kitara, spremljevalni glas

Jani Šepetavec, saksofon, kitara, spremljevalni glas

Aleš Ogrin, klaviature, spremljevalni glas

Ana Ferme, spremljevalni glas

Giovanni Toffoloni, bas

Tomi Purich, bobni, spremljevalni glas

 

 

Nina je publiki posodila tudi svoj mikrofon.

ŠE EN USPEŠEN KONCERT …

Soorganizatorka dogodka Katja Višič je bila zadovoljna s samo izvedbo koncerta. Osebju Celjskega doma se je zahvalila za poslušnost in korektnost sodelovanja, dodala pa je še, da Nina vedno da vse od sebe in s podporo celotnega banda ter vseh tehnikov poskrbi za čarobno vzdušje.

Obiskovalci so skupaj z Nino Pušlar ploskali, peli in na koncu vsi tudi vstali. Nina pa se je na oder vrnila in odpela še eno za slovo.

Na njeni spletni strani je zapisano: »Nina je koncertno aktivna kot še nikoli in njeni koncerti so za obiskovalce nepozabni

Vabljeni torej k ogledu fotogalerije, video posnetkov in kratkega intervjuja z Nino Pušlar!

.

.

Ne pozabite si ogledati še fotografij!

Tamara Želimorski