Obvezno na festival Pivo in cvetje Laško 2017 – nagradna igra za vstopnice

02. 07. 2017 21:36

Nikakor ne zamudite letošnjega festivala Pivo in cvetje Laško, ki bo od četrtka, 13., do nedelje,16. julija. Ne le, da gre za največji glasbeni in turistični dogodek v Sloveniji, temveč za festival, ki se dotika vseh generacij in vsakokrat ponudi najširši izbor glasbenih zvrsti, da tako rekoč vsi ljubitelji glasbe lahko najdejo svoj izbor.

 53. festival Pivo in cvetje Laško prinaša izjemen program, ki tradicionalno ostaja najbolj pester med vsemi slovenskimi festivali, od popa do rocka, latino ritmov, muzikala in elektronske plesne glasbe, do narodnozabavne ter letos prvič tudi klezmerja.

airborne
Airbourne bodo na Pivu in cvetju Laško zaključili evropsko turnejo

Med letošnjimi vrhunci bodo nedvomno nastopi skupin Ugly Kid Joe, Level 42, Airbourne ter Dan D, Šank Rock in Big Foot Mama, pevcev Jana Plestenjaka, Tonyja Cetinskega, Iztoka Mlakarja, Chikija Lore in Samanthe Fox.

A je to le delček ustvarjalcev koncertnega dogajanja, ki jih bo skupaj 60. Nedvomno bodo vsi vrhunski glasbeni dogodki. Na svoj račun pridejo v Laškem vedno tudi ljubitelji pihalnih skupin in izjemno bogatega etnografskega ter kulturnega programa.

Vizualni vrhunec festivalskega dogajanja ostaja veličastna Vodno-ognjena multimedijska predstava, edinstven spektakel, ki ima letos zgodovinsko keltsko tematiko. Prav zaradi njene izjemnosti si jo bodo gostje lahko ogledali tako v petek, kot tudi v soboto, obakrat ob 22h. V soboto pa jo bo popestril še tradicionalni ognjemet z gradu Tabor.

POCENI GLASBENI DOGODEK

Ljubitelji odlične glasbe in zabave so si vstopnice že zagotovili, saj festival s ceno 15 evrov na dan in 30 evrov za vse dni ostaja cenovno najdostopnejši glasbeni dogodek v Sloveniji.

sank222Že tako ugodno ceno je možno še dodatno znižati, saj v začetku julija VELJA 10% popust. Poleg tega velja izkoristiti tudi ponudbo tk. im. »6pack«, plačaš 5, dobiš 6 vstopnic.

Festival Pivo in cvetje Laško je družinam prijazen dogodek, saj imajo otroci in mladostniki do 16. leta v spremstvu vsaj enega od staršev vstop brezplačen, vstopnico torej plača le odrasla oseba!

Dobro se je tudi izogniti gneči na festivalskih blagajnah in si vstopnice zagotoviti na spletni strani festivala www.pivoincvetje.si ali v prodajni mreži Moje karte, tako npr. tudi na črpalkah Petrola in OMV.

pivo-cvetje-bener180

NAGRADNA IGRA – PODARJAMO 2 VSTOPNICI ZA PIVO IN CVETJE

Med vsemi, ki se boste na našo stran s pol cenejšimi in brezplačnimi ponudbami Polovička.si registrirali do vključno srede, 5.7., ali boste k registraciji povabili nove člane, bomo izžrebali  dobitnika  dveh vstopnic za festival Pivo in cvetje  2017.

Registracija na Polovička.si je brezplačna.

Vse podrobnosti najdete tukaj (klik!).

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 17,626 seconds.