Odlična stand up komedija v Branibor Clubu popestrila celjski mali petek (video)

20. 04. 2012 09:54

Kljub redkemu celjskemu dogajanju, lahko zdaj ob četrtkih naletimo na pestre nastope komikov v Branibor Clubu. Na včerajšnji mali petek, to je četrtek, 19. aprila, sta nas zabavala komika iz sosednje Hrvaške. Domagoj Pinatrić in Dalibor Grbič – Dapach sta stand up komedianta z realnim pogledom na svet in kapljo ali več kritičnosti ter sarkazma.

Umetnika, menim, da ju lahko tako poimenujem, sta dve uri polnila prostor s smehom in aplavzi. S skoki iz teme na temo pa sta dregnila prav v vsakega gosta.

Domagoj Pintarič na humorističen način predstavi vsakodnevne stvari, kot so reklame, partnerski, prijateljski, meddržavni odnosi , dogajanje v čakalnici ali katero drugo, na videz banalno situacijo. Kot se za komika spodobi, zna šalo narediti tudi na svoj račun.

To vrlino lahko pripišemo tudi drugemu nastopajočemu, Daliborju Grbičemu, imenovani tudi Dapach, Crazy son of a bitch ali El Loco. In njegove pripovedi so resnično nore ter divje.

Ko sta komika zapustila oder komedija še ni bila končana, saj sta bila med publiko glasna in polna zgodb. Prihodnji četrtek vas bodo brezplačno v Branibor Clubu zabavali rockerji Uroš Planinc Group.

Za dnevno dozo humorja vam predlagamo še ogled uvodnega dela stand up večera v Branibor Clubu, ki ga je pripravil Domagoj Pintarić.

t,v: Patricija Čamernik
foto: Damir Mrkonjić

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
190 queries in 1,834 seconds.