Odprta kuhna se je vrnila v Celje (foto)


Danes je Mestna tržnica Celje pokala po šivih, saj se je na celjske ulice vrnila Odprta kuhna. Prva Odprta kuhna letošnjega leta v knežjem mestu je spet zaživela v barvah, vonjih in okusih pestre kulinarične ponudbe od blizu in daleč.
Odprta kuhna se je s 1. aprilom vrnila v knežje mesto.
Odprta kuhna se je s 1. aprilom vrnila v knežje mesto.

Organizatorji in kulinarični mojstri so se v Celje vrnili veselih src, saj so bila naša druženja tu v preteklih dveh letih nepozabna. Tudi tokrat so pozitivno presenetili in razvajali brbončice obiskovalcev, kar dokazuje neverjeten obisk Odprte kuhne. 

Za polne želodce in vesela srca so poskrbeli Organic Garden, Green Republic, Super Hrust, Restavracija Shambala, SushiSpotting, J&B vinoteka, Twister Ice Cream Rolls, Gostilna Čad, Craft Beer, Atelier Karim, Stari pisker, Pavus, Namaste, Gostilna Lovski dom Dvor Jezeršek, Dežela okusov, Kitajski vrt in številni drugi.

Kulinarična karavana Odprte kuhne bo v nadaljevanju sezone Mestno tržnico Celje obiskala enkrat mesečno z izjemo julija in avgusta. Za gurmanske dogodivščine, polne želodčke in prijetno druženje v srcu knežjega mesta bodo skrbeli med 10. in 20. uro.

Odprta kuhna je v Celje pripeljala okuse z vsega sveta.
Odprta kuhna je v Celje pripeljala okuse z vsega sveta.

V kolikor ste zamudili otvoritev Odprte kuhne v Celju, si lahko dogajanje ogledate v spodnji fotogaleriji. Nikakor pa ne zamudite kulinarične dogodivščine v prihodnje!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”521″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”filename” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

crnogorac-polsi-klik