MladiSmo Open Air Celje 2012: Koncert Siddharte in Nude (foto, video)


Pri Klubu študentov občine Celje  so letos že drugo leto zapored pripravili velik dogodek za mlade v Celju. Po popoldanskem delu, reportažo s katerega si lahko ogledate v posebnem prispevku,  je zvečer sledil velik koncert. Nastopili so Earth Shock, Dead by grace – zmagovalni skupini predizbora in skupina 500m.

Vse to je bilo le ogrevanje pred velikim koncertom Siddharte, ki je v Celju že dolgo nismo slišali igrati v živo, zato pa je bilo toliko bolj odštekano in nepozabno. Preigravali so vse svoje uspešnice in Celje se je treslo! Uigrana ekipa in poznane melodije so spravile na noge še najbolj zaspane. Vidno zadovoljna je bila tudi Siddharta, ki ni pričakovala takšnega odziva in obljubili so, da se v Celje še vrnejo.

Za Siddharto je sledila animacijska skupina fitnes&wellnes centra Olimpus iz Žalca, ki je prikazala kako na zabaven način razgibati svoje telo. Za njimi pa vsem dobro poznani, Celjski Nude in vročica se je nadaljevala.

Nastop skupine Nude je bil še do pred dnevi pod vprašajem, saj je pevec skupine hudo zbolel, a je herojsko združil moči in nastopil tako kot zna le on. Množica je ponorela ob njihovih starejših hitih Rola, Balon, Razlog… najbolj pa navdušil njihov singl, ki so ga izdali lani in sicer Najlepša pesem. Obiskovalci so preglasili skupino na odru in Nude so bili navdušeni.

Sledilo je presenečenje in večera in seveda ni šlo brez harmonike. Mlada skupina je zaigrala najbolj znane Slovenske narodno zabavne in najbolj vztrajni so zaplesali v noč.
Celje resnično potrebuje več dogodkov za mlade in izjemna pohvala gre organizatorjem, ki so poskrbeli, da se v Celju dogaja ter obljubili, da se drugo leto zopet srečamo.
Vabljeni k ogledu foto galerije in video posnetka nastopa skupine Nude.

[simpleviewer width=100% height=700 id=190]


tfv: Nina Vrabec