Otroška maškarada v Celjskem domu (foto in video)

03. 03. 2014 11:30

otroska maskarada celjski dom 1V nedeljo, 2. marca, je celjsko Športno društvo Zmigaj se v Celjskem domu organiziralo otroško maškarado, ki se je je udeležilo več kot 500 mask s spremljevalci. Najmlajši so uživali v bogatem glasbeno-zabavnem programu, seveda pa ni manjkalo pustnih krofov in okrepčila.

Pustne maske so se pred Celjskim domom pričele zbirati že pred 16. uro in že kmalu napolnile velike dvorane Celjskega doma . Dogodek so med drugim obiskale številne izvirne skupinske maske, ki so požele največ zanimanja s strani obiskovalcev in organizatorjev. V glasbenem programu so se na odru predstavili mladi glasbeni upi, ob katerih so rajale najmlajše maškare, ki so seveda tudi dobile priložnost, da se predstavijo in zapojejo pred občinstvom.

Več kot 500 obiskovalcev in mask se je udeležilo otroške maškarade v Celjskem domu.
Več kot 500 obiskovalcev in mask se je udeležilo otroške maškarade v Celjskem domu.

Športno društvo Zmigaj se je nagradilo najizvirnejše posamezne in skupinske maske. Rajanje so popestrili tudi mladi harmonikarji, ki so zaigrali nekaj narodnozabavnih hitov. Del nastopa harmonikarjev smo posneli s kamero, posnetek si lahko ogledate v spodnjem videu. Seveda pa si lahko ogledate tudi galerijo fotografij, posnetih na nedeljski otroški maškaradi v Celjskem domu.

otroska maskarada celjski dom 3

Pustno rajanje v Celju bomo spremljali tudi na pustni torek, ko bo v mestnem jedru potekala pustna povorka otrok iz celjskih vrtcev in osnovnih šol. O slednjem bomo podrobneje poročali v prihodnjih dneh.

[simpleviewer width=100% height=700 id=515]

v/t/f: eH

Oznake: , , , , , , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
185 queries in 2,008 seconds.