Aprila se v Citycentru Celje obeta vrsta odličnih dogodkov

29. 03. 2019 13:27

Citycenter Celje poleg pestre ponudbe, ki jo nudijo v trgovinah trgovskega centra, redno skrbi tudi za zanimive obstranske dogodke. Ti so namenjeni tako najmlajšim, kot najstarejšim obiskovalcem Citycentra.

Tudi v aprilu se obeta obilica zanimivih dogodkov. Že danes 29. marca pa se lahko med 20. in 24. uro odpravite v Citycenter na polnočno nakupovanje.

ccc-citycenter-celje-logo

Polna noč popustov in zabave bo kmalu tu! V petek, 29. marca 2019 v Citycentru Late Night Shopping med 20 in 24. uro. Ne zamudite super popustov in zabave! Svojo srečo pa boste lahko preizkusili v nagradni igri, kjer bomo podarili darilne bone Desetak v skupni vrednosti 1.500 €!

citycenter-april

V torek, 2. 4. 2019 med 10. in 13. uro vas osnovnošolci vabijo pred Megamerketom Interspar, kjer boste lahko preizkusili zanimive tradicionalne jedi, ki so jih prilagodili današnjim potrebam telesa.

Med 10. in 13. 4. 2019 ne smete zamuditi modnega dogodka leta v Citycentru, kjer bodo vsi trendi na eni modni pisti.

Obeta se tudi Velikonočni sejem v Citycentru. Obiskali ga boste lahko vsak dan od 13. do 20. 4. 2019 in si obogatili praznično mizo s poticami, šunko, pirhi in še in še.

pravljice-kmecka-bio-trznicaVsak četrtek v Citycentru gostujejo ponudniki na BIO tržnici. Vsi pridelovalci imajo certifikat BIO pridelovalca, ki ga tudi nenehno potrjujejo. Vabljeni torej po ekološko pridelane dobrote že ta četrtek.

Po četrtkovem BIO dnevu pa so v Citycentru Celje na kmečki tržnici prisotni ponudniki dobrot in izdelkov okoliških kmetij. V petek torej ne pozabite iti po domače dobrote v Citycenter.

Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše. Vsako nedeljo od 11. do 12. ure namreč v Citycentru poteka pravljična ura. V nedeljo, 7. 4. 2019 bo na sporedu prva aprilska pravljica z naslovom Najljubša kapa.

Podrobnosti o dogodkih si lahko pogledate v našem koledarju dogajanja v Celju (klik)

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
150 queries in 3,394 seconds.