Pestro marčevsko dogajanje v Citycentru Celje. Že danes veliko otroško pustovanje

05. 03. 2019 01:25

Citycenter Celje poleg pestre ponudbe, ki jo nudijo v trgovinah trgovskega centra, redno skrbi tudi za zanimive obstranske dogodke. Ti so namenjeni tako najmlajšim, kot najstarejšim obiskovalcem Citycentra.

Tudi v Marcu se obeta obilica zanimivih dogodkov. V naslednjem tednu vas čaka prav posebna nagradna igra.

ccc-citycenter-celje-logo

Najmlajše tako že danes, v torek, 5. 3. 2019 ob 17. uri pričakujejo na velikem otroškem pustovanju z Damjano Golavšek. Na osrednjem prostoru Citycentra Celje se obeta pravi pustni živ-žav, izbrali bodo najboljše otroške maske in seveda vsem pustnim maskam razdelili krofe.

citycenter-dogodki-1

 

V Citycentru Celje bodo obeležili tudi teden boja proti raku. Na dogodku, ki bo potekal dva dni, v sredo 6. in četrtek 7. 3. 2019 bodo strokovnjaki iz Območne enote Celje Nacionalnega inštituta za javno zdravje v sodelovanju z Zdravstvenim domom CeljeDruštvom za boj proti raku regije Celje in Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Celje pripravili več informativno-svetovalnih dogodkov, usmerjenih v preprečevanje in zgodnje odkrivanje raka.

V četrtek 7., petek 8. in soboto 9. 3. 2019 bodo v Citycentru ponovno na ogled in na prodaj izdelki Flobox. Flobox ekipa zato že pridno pripravlja rožice in se veseli, da vam zopet pričara nasmeh na obraz predvsem pa vam omogoči, da letos za Dan žena svoji punci, sestri, mami, babici, nečakinji, prijateljici,… katerikoli osebi podarite njihove skrbno izbrane rožice, zapakirane v ročno izdelane škatle ter s tem pričarate še večje presenečenje.

citycenter-dogodki-2Vsak četrtek v Citycentru gostujejo ponudniki na BIO tržnici. Vsi pridelovalci imajo certifikat BIO pridelovalca, ki ga tudi nenehno potrjujejo. Vabljeni torej po ekološko pridelane dobrote že ta četrtek 7. 3. 2019.

Po četrtkovem BIO dnevu pa so v Citycentru Celje na kmečki tržnici prisotni ponudniki dobrot in izdelkov okoliških kmetij. Ne pozabite torej iti po domače dobrote v petek, 8. 3. 2019.

Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše. Vsako nedeljo od 11. do 12. ure namreč v Citycentru poteka pravljična ura. To nedeljo, 10. 3. 2019 bo na sporedu pravljica Petelinje in pavje.

V času od ponedeljka 11. do nedelje 17. 3. 2019 pa Citycenter Celje v sodelovanju z radiem Fantasy pripravlja prav posebno akcijo. S poslušanjem Fantasyja in malo sreče lahko pridete do lepih nagrad. Več spodaj:

desetak-nagradna-igra-ig-1200x1200

V ponedeljek 18. 3. 2019 pa bodo na račun prišli še glasbeno navdahnjeni najmlajši. Na ta dan se bo namreč začela prava Mini DJ akademija za otroke. Učne DJ ure bodo potekale vsak ponedeljek med 17. in 18.30 uro, vse do petka, 12. 4. 2019, ko se bo akademija zaključila s finalnim nastopom, na katerem bodo mladi DJ-i dajali takt raperju in ambasadorju Mini DJ AKADEMIJE, ZLATKU.

Podrobnosti o dogodkih si lahko pogledate v našem koledarju dogajanja v Celju (klik)

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 0,841 seconds.