Pivo in cvetje 2011: v soboto množico navduševali glasbeniki in veličasten ognjemet (foto)


Sobotno dogajanje v Laškem je v prvi vrsti zaznamovalo ogromno število prisotnih, pester glasbeni program, veličasten ognjemet in seveda neomejena količina osvežitve, ki jo točijo od leta 1825. Kakor prejšnja dva večera se je tudi v sobotnem dogajalo na številnih odrih in po ulicah Laškega.

V soboto so v Laškem pripravili etno prireditev Lepo je res na deželi, otroški živžav z Damjano Golavšek in čarodejem, razstavo ročnih del, fundacijo “Z glavo na zabavo”, promenadni vrvež po ulicah Laškega, že od poznega dopoldneva je potekal 9. turnir ulične košarke DRIBL in razstava “Pivovar Simon Kukec”.

Na odrih Club Laško in Zlatorog je potekal večer legend, kjer so nastopili Janez Bončina Benč z zasedbami Srce in September ter Sol, Poper in Sanje. Kot zadnji so na tem odru nastopili legendarni Trio Oko z gosti. Na odru Zlatorog je nastopil Oto Pestner s Kvintetom Dori, Nuša Derenda ter Hišni Ansambel Avsenik. Oder Bandidos tequila pa je bil v znamenju skupin Adam, Billysov, Tide in Elvis Jackson. Za narodnozabavno glasbo je poskrbel ansambel Pravi fantje. Seveda smo v množici obiskovalcev bili tudi mi in za vas, kakor poprejšnja večera, tudi tokrat pripravili bogato galerijo fotografij, ki si jo lahko ogledate spodaj.

Ujeli smo tudi utrinke veličastnega ognjemeta, ki je nebo osvetljeval kar dvajset minut iz gradu Tabor in iz sv. Krištofa. Vabljeni k ogledu fotografij, kjer se lahko najdete tudi vi, če ste seveda bili v Laškem.

[simpleviewer width=100% height=700 id=60]

Oglejte si še: 
Pivo in cvetje se je uradno začelo (foto četrtkovega večera)

Pivo in cvetje 2011: v petek nažigali Don Mentony Band, Mi2 in Big Foot Mama (foto)

v/t/f: Egon Horvat